Ez normális a szüleimtől? Jogosan sértődnek ők meg?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Egyetemre járok és mivel mindig jól tanultam kapok ösztöndíjat + ez mellett amikor lehetőségem van elmegyek dolgozni is, így természetesen a szüleimtől nem kérek pénzt a dolgaimra, mint pl. ha elakarok menni valahova vagy ha venni szeretnék magamnak valamit. Most a nyáron lehetőségem van kimenni dolgozni külföldre 2-3 hónapra, amivel élni szeretnék.. Pontosan még nem tudom meddig leszek, mert a munkától meg az iskolától is függ még...A szüleim pedig már többször szinte követelték, hogy mondjam meg, hogy mikor jövök haza. Pedig szépen elmondtam nekik is, hogy nem tudom pontosan, de mintha nem értenék ezt meg.. Miért kell ez miatt veszekedni velem?2016. júl. 6. 21:34
11/13 anonim válasza:
ha tényleg normális munka,akkor beszéld meg velük,hogy szeptemberben hanyadikáig maradsz és kész. tényleg így korrekt. gondolom a szüleid attól félnek,hogy marasztalnak majd és kint ragadsz,a diplomából meg nem lesz semmi..hány embernek ragadt már bent a diploma ilyenek miatt. menjél, de tényleg gyere haza félévre. akkor ők is megnyugodnak.
12/13 anonim válasza:
Hogy tudnak veled veszekedni ha te nem hagyod?
Miért reflektálsz rájuk?
Tanulj meg kommunikálni.
13/13 A kérdező kommentje:
06:24
Sikerült a lényeget kiragadnod, gratulálok hozzá.:)
Hú de nagy teljesítmény, még a végén összefogom fosni magam magamtól, sőt imádom is magamat. Pontosan ilyen ember vagyok, örülök, hogy 3 mondatból sikerült megismerned.:)
Ide se teszek ink. ki több kérdést.:D
2016. júl. 7. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!