<< pedig csak jót akartam >>
Mint tudjuk, a pokol felé vezető út is jószándékkal van kikövezve...
59%-os vagy maga is bántalmazó vagy bántalmaztak es meghunyaszkodassal "kezelte" a helyzetet, ezert ragaszkodik az álláspontjához. Hogy igazolja magat. Az sem zavarja, hogy kérdező tobb példát hozott a pohár on kivul, evidens, hogy az "apának" csak indok kell az uteshez, egy frusztrált szadista, kussolassal nem kezelhető.
Kérdező, en nagyon elgondolkodnek azon, hogy hova tudnek menni otthonról es hogyan.
Én egy ilyen helyzetben, ha lány lennék, besétálnék a helyi legközelebbi küzdősport létesítménybe (boksz szakosztályhoz, karateklubba, dzsudzsicú edzőtáborba, végső esetben testépítő szalonba), ott megvárnám az edzés végét, megkérném az edzőt, hogy beszélhessek az ottani fiúkkal, elmondanám a sztorit, és megkérdezném, hogy lenne-e önként vállalkozó, hogy hazakísérgessen.
Borítékolom, hogy még válogathat is...
Lehet hogy meredek, de a megoldandó probléma is az.
Engeem anno gyakran megvert anya,pedig ő is mondta,hogy én és teesóm sosse voltunk rossz gyerekek. Ahogy tuddtunk,törekedtünk szófogadóak lenni. De nem haazudok,haa azt mobdon picit terrprban éltünk,neüm is a veréss,volt hogy tébyleg m eeg érdemeltem?,de szóbaan is hkran durrván beszélt velünk, nagyon önbizalomhiányos voltaam talán még most iss tapasztalom magamamon.
Alsós koromban hyakran felkérdeztee a leckét,és nagon letrremtett,ha nemm tuddtam. Volt ,hogy éjfélig tanulta,leckét irtam,anya miatt. Haa nem lrtetteem a matekot,iszomyatos hangnemben ordibált velem,éss ha nagyon eleege lett,megpoffozott. Ilyenkor elsírtam maggaam és naagyon féltem,hogy nem birrom megérteni a maateekot.pl az órát,mikor hány óra van,nagyon beheezeen fogtam fel.
Azota felnőttrm,egyetemre járok,sokatt kösszzönhetek anyának,mert sokatt foglalkozott veleem,csk hátvoltak elég dúrva neveelési szokásai,amit biztos nem viszeek tovább,ha leesz gyerekem.
Azota ő iss rájött,hogyy egy két dolgot nemm így kellett volna anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!