11,12
Tehát szerintetek hagyja ott a poharat és kapjon inkább pofont. Szép tanács. Én inkább a kivitel mellett vagyok.
13: mert szerinted hagyja magát terrorizálni, szép tanács
Ott van például a gyámügy, esetleg őket is érdekelhetik a poharak ilyetén elintézése.
14, Hol itt a terror? Egyszerű logikával elkerülhető a pofon. Nem üvöltözök, hanem kiviszem a poharat. Ennyi. Mindenki boldog.
A te javaslatod szerint. Üvöltözzön. Ne vigye ki. kapjon pofont, aztán menjen a gyámra. Ezután gondolom kap majd még egy pofont.
Gondolkodhatnál mielőtt tanácsot adsz.
Kérdezőt az anyjának a "barátja" terrorizálja.
A 7-es akkor még könnyebb helyzetben van, 18 évesen fogja magát és elköltözik otthonról bárhová, albérletbe, koleszba.
15:
Nem. A te javaslatod szerint: Minden szrrért ő legyen a hibás, és ezt fogadja is el. Mert ha nem, akkor jogosan verik.
Én meg nem azt mondtam, hogy tűrje a pofont, hanem éppen azt, hogy NE tűrje az olyan helyzetet, ahol az a megoldás,, hogy annak van igaza, aki nagyobbat mer ütni.
17, figyu ez mind szép és jó, de a te tanácsod (menjen a gyámra) vége újabb pofon. Az én tanácsomnak (ne kiabáljon és vigye ki a poharat) nem pofon a vége.
Tehát én azt javaslom kerülje a pofont, te azt javaslod keresse a pofont.
19, Jó akkor kiabáljon nyugodtan a faterjával. Véletlen se vigye ki a poharat és várja a pofont. Én is gratulálok!
Jól elbeszélgettünk. Két teljesen más megoldás egy helyzetre, két különböző kimenetellel. Érdekes volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!