Az normális dolog ha a 10 éves lányomnak már Instagram-ja van?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 09:16
21/27 anonim válasza:
Alapvetően egyetértek avval hogy nincs benne semmi rossz ha jól használja!! DE szerintem felesleges. Én most 17 éves vagyok,15 évesen regisztráltam Instára. Használtam kb 2 hétig és rájöttem,hogy az egész hülyeségekkel van tele és én ebből köszönöm szépen de nem kérek! Facebook oldalam természetesen van elég rég óta meg skype.
A másik ilyen remek app mega snap chet amiről minenkinazt hiszi hogy biztonságos csak az látja kinek küldöd közben meg felkerült a pcworld.com-ra hogy 1$-ér bármikor eloszedik a régi képeket,ergó tárolják!
Én kockának vallom magam,nagyon sokat netezem de mindezt ésszel kell csinálni főleg 10 évesen. 😉
Csabel kell vele beszélgetni a felhasználás módjairól és akkor nem lesz semmi gond 😊
22/27 anonim válasza:
18-as :D Inkább ne szólaltál volna meg! :) Akkor elemezgesd hogy hová tett vesszőt, ahova nem kellett volna :)
23/27 anonim válasza:
22-es én inkább befognám a pofám,a helyedben, te még helyesen írni sem tudsz.
24/27 anonim válasza:
Tényleg, te nagypofájú troll? Mégis hol nem írtam helyesen?
25/27 anonim válasza:
Még a helyesírás ellenőrző sem talált hibát, ami elég sokszor helyes szavakban is hibát talál, akkor nehogy már te láss benne. :) De legalább tudjuk, hogy hallucinogén anyagokat szedsz. Köszönjük, hogy ezt a titkodat is megosztottad velünk!
26/27 anonim válasza:
Persze-persze, helyesírás ellenőrző, mi? Egy vicc vagy, ember.
27/27 anonim válasza:
Itt vicc egyedül te vagy. :) Nem tudom miért nem idéztél tőlem olyan mondatot vagy szót, ami hibásan volt leírva. Csak magadat járatod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!