Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális dolog ha a 10...

Az normális dolog ha a 10 éves lányomnak már Instagram-ja van?

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 09:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
10 évesen szerintem korai még, hogy akár facebookja, akár instája legyen. Ha mindenképpen szeretne, megengedném neki, hogy mások követésére használja, de magáról még nem tölthet fel képet. Azt is megszabnám, kiket követhet: kedvenc tinisztárjait, normálisabb ismerősöket, de ostoba celebeket nem. Elmagyaráznám neki, hogy mennyi veszélye van az internetnek, arra tanítanám, hogy okosan használja.
2016. júl. 6. 11:17
 12/27 anonim ***** válasza:
16%

Ha elèg okos volt hogy csináljon magának akkor normális. A szülő amúgy sem tudja tiltani, mert hacsak nem informatikus, akkor a gyerek vagy jobban èrt a gèphez, vagy majd a blokkolgatások hatására tanul meg hekkelgetni. Annyit lehet tenni, hogy a szülő elbeszèlget vele ès megkèri ne használja.

Ezèrt szoktam rohögni azokona szülőkön akik azt hiszik tilogathatbak, egyszerre szánalmas ès nevetsèges, 2016ban berakok egy live linuxot ès ennyit bármifèle tiltogatásról:D

2016. júl. 6. 11:19
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy korai még, bár ha nem is 10 évesek, de egy csomó 13-14 éves fent van. Ha normálisan tudja használni, nem baj, hogy fent van. Én azért hoztam létre instagram profilt, hogy pár embert követni tudjak de amúgy semmi kép meg infó nincs fent rólam.
2016. júl. 6. 14:38
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ennyi idősen még valószínűleg buta hozzá, nem tartom jó ötletnek. Bár hozzáteszem hogy 20 éves lányok is sokszor úgy használják mintha 10 évesek lennének.
2016. júl. 6. 23:17
 15/27 anonim ***** válasza:
amenyiben megtalálja az egyensulyt a valo világ és az intagram között nincs semmi gond mert gondomol nem az van hogy reggel 7től este 11 ig azon lóg már fejlődik a világ és a kapcsolatartás ezen modja is megjelent ezt el kell tudni fogadni
2016. júl. 7. 16:43
 16/27 anonim ***** válasza:
NEM
2016. júl. 7. 16:49
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
10-es! Én a helyedben mégsem büszkélkednék azokkal a vesszőkkel, mert nem kevés helyen rossz helyre tetted ki.
2016. júl. 7. 17:26
 18/27 anonim ***** válasza:
23%
17-es! Én inkább hallgatnék, a helyedben. Igen is, jó tette ki, azokat a vesszőket, nem tévedett.
2016. júl. 7. 22:16
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én húgom is 10 éves és egyszercsak fogta magát és csinált instagramot magának. Nálunk nincsenek ilyen szigorú szabályok, nem követjük le mit csinál a telefonján/gépen, de cserébe ha valami van jön és szólés nem az van, hogy fél a következményektől és inkább elrejti a dolgokat.

Az instagrammal kapcsolatban azt megbeszéltük vele, hogy magáról ne tegyen fel képet, így viccesen értelmetlen dolgok kerülnek fel az oldalára, illetve a kedvenc Disney sztárjait követi.

Ha bízol a gyermekedben, akkor szerintem nyugodtan engedd meg neki, beszéld meg vele mit szabad és mit nem és néha ha gondolod ránézel az oldalára.

Bár nekem is rossz nézni, pedig közelebb vagyok ehhez a generációhoz, tény, hogy teljesen más a mostani picik-tinik felfogása. Nem azt mondom, hogy mindent meg kell engedni, de szerintem soha nem származott semmi jó abból ha mindentől tiltották a gyerekeket.

2016. júl. 7. 23:54
 20/27 anonim válasza:
76%
10 evesnek minek telefon egyaltalan?:D Felhivjak a szulei, hogy gyere uzsizni?..
2016. júl. 7. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!