Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Normális, ha tanulós képek...

Normális, ha tanulós képek motiválnak a tanulásra?

Figyelt kérdés

Szóval, a lényeg az, hogy istagramon, tumblr-ön és több oldalon vannak fenn olyan képek, hogy szép rendezett íróasztal, és ott vannak a füzetek, könyvek, tanulnivaló, és hogy normális, hogy engem ez motivál?

Pl. :

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 19. 08:59
 1/3 anonim válasza:
normális hát. nekem is tetszik ez a környezet, olyan jó érzés rá nézni. ha a tvben látom hogy valaki tanul vagy olvas, én is kedvet kapok hozzá. főleg ha olyan valaki akit kedvelek egy sorozatban.
2016. máj. 19. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze! Sőt, ez csodálatos :)
2016. júl. 6. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem egy rendezett tanulási környezet eredményesebb tanulást biztosít és nagyobb kedvet adhat a tanuláshoz. Engem konkrétan képek nem motiválnak, de a saját íróasztalom, polcom igen, ezért mindig rendben tartom. Sokkal jobban esik egy ilyen asztalhoz leülni tanulni, mint egy rendetlenhez, amin kajától kezdve a ruháig minden előfordul. Kolis lévén az asztal univerzális bútordarab, bármire használom amihez kemény felület kell (vasalás, evés, festés stb.) de tanulás előtt mindig visszaalakítom "tanulófészekké". Maga a rendrakás is ráhangol a tanulásra, amíg színek szerint sorba rendezem a post-iteket, a ceruzákat, a cuccokat méret szerint.
2016. aug. 11. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!