Mi volt a legnagyobb bűnöd, amit szüleid "ellen" követtél el?
Azért tettem zárójelbe az "ellen" szót,mert ugye vannak olyan tettek amik nem direkt ellenük irányulnak,de mégis azt hiszik.
Én: Tizenéves koromban kiszöktem a szobám ablakán,és elmentem bulizni. Nagyon bánom azóta is,lelkiismeret furdalás gyötör.
Látom #25 te még nem voltál igazán nehéz helyzetben
Szerinted nincs igaza másnak aki nem egy véleményen van veled de érvelni az igazad mellett csak azzal tudsz hogy másokat leszolsz
'ennyi erővel' a te véleményed számomra egy nagy 'marhaság'
Érzéketlen vagy ez sajnos tény
Talán neked is volt otthon valami traumád,ami miatt kisebbségi komplexusod van,vagy a személyiségedből adódóan vagy empátia hiányában?
Ja és csak annyit hogy nem tudhatod hogy akiket leszolsz, milyenek körülmények között nőttek fel
Örülünk hogy te tökéletes vagy de húzzál fröcsögni máshova ;)
Neked pedig #24 (ha jól értelmeztem babát vársz) szívből gratulálok a kisbabátokhoz, remélem minden rendben van a várandósságoddal! :)
Arról hogy valakinek szörnyű szülei vannak, maga a gyerek tehet? Hát te nagyon okos vagy :D
kár beléd a szó haver :P
megkeseredett ember vagy, ezen csak te tudsz változtatni tudod ;)
Bármit mondasz, csak a rosszindulatodat bizonyítod bár már nincs hova
Próbálj meg elfogadni másokat, ne legyél már ..... :)
Nem annyira rossz ez a gondolatmenet, csak rosszul fogalmazol. Mindenki csak saját magáért lehet felelős, és csak saját magán segíthet. És tényleg nem kenhetjük másokra a saját szarságunkat. De attól még lehetnek bajaink mások miatt. De abban tényleg igazad van, hogy emiatt belesüppedni valami szutyokba csak gyávaság, és elbújni egy ilyen mögé nem a probléma megoldását szolgálja, csak a takarózást.
Gyerek voltál. Bennük sokáig nincs meg a hála érzése, csak ha megtanítják nekik. Nagyid ezt is megtanította. Ha van túlvilág, ő biztos szeretettel néz onnan téged.
Ezen sírtam. Remélem szép életed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!