Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legnagyobb bűnöd,...

Mi volt a legnagyobb bűnöd, amit szüleid "ellen" követtél el?

Figyelt kérdés

Azért tettem zárójelbe az "ellen" szót,mert ugye vannak olyan tettek amik nem direkt ellenük irányulnak,de mégis azt hiszik.

Én: Tizenéves koromban kiszöktem a szobám ablakán,és elmentem bulizni. Nagyon bánom azóta is,lelkiismeret furdalás gyötör.

2016. júl. 4. 21:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
83%
Te tudod. :)
2016. júl. 6. 09:08
 32/39 anonim válasza:
88%

Látom #25 te még nem voltál igazán nehéz helyzetben

Szerinted nincs igaza másnak aki nem egy véleményen van veled de érvelni az igazad mellett csak azzal tudsz hogy másokat leszolsz

'ennyi erővel' a te véleményed számomra egy nagy 'marhaság'

Érzéketlen vagy ez sajnos tény

Talán neked is volt otthon valami traumád,ami miatt kisebbségi komplexusod van,vagy a személyiségedből adódóan vagy empátia hiányában?

Ja és csak annyit hogy nem tudhatod hogy akiket leszolsz, milyenek körülmények között nőttek fel

Örülünk hogy te tökéletes vagy de húzzál fröcsögni máshova ;)

Neked pedig #24 (ha jól értelmeztem babát vársz) szívből gratulálok a kisbabátokhoz, remélem minden rendben van a várandósságoddal! :)

2016. júl. 6. 10:07
 33/39 anonim ***** válasza:
19%
Csak a szokásos sztori: ha nem hat meg az, hogy más drogos és alkesz, akkor egyből nekem vannak komplexusaim. Na nem. Mindig más a hibás az életetekért, soha nem saját magatok. Csak a szülők, környezet, anyagiak. Annyira tipikus tagadás. Így könnyebb, mert minden kudarcot rá lehet fogni az évtizedekkel korábban történt esetekre, és csak más lehet az ok. Higgyétek ezt halálotokig.
2016. júl. 6. 11:25
 34/39 anonim válasza:
100%

Arról hogy valakinek szörnyű szülei vannak, maga a gyerek tehet? Hát te nagyon okos vagy :D

kár beléd a szó haver :P

megkeseredett ember vagy, ezen csak te tudsz változtatni tudod ;)

Bármit mondasz, csak a rosszindulatodat bizonyítod bár már nincs hova

Próbálj meg elfogadni másokat, ne legyél már ..... :)

2016. júl. 6. 13:57
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira rossz ez a gondolatmenet, csak rosszul fogalmazol. Mindenki csak saját magáért lehet felelős, és csak saját magán segíthet. És tényleg nem kenhetjük másokra a saját szarságunkat. De attól még lehetnek bajaink mások miatt. De abban tényleg igazad van, hogy emiatt belesüppedni valami szutyokba csak gyávaság, és elbújni egy ilyen mögé nem a probléma megoldását szolgálja, csak a takarózást.

2016. júl. 6. 14:19
 36/39 anonim válasza:
100%
A nagyszüleim neveltek, de a lényeg ugyanaz. Azon a napon,mikor a Nagymamám meghalt, átjött a nagynéném is. Rosszul lett a Nagymamám,kijött a mentő. Úgy volt, hogy a nagynéném velük megy, de aztán én a fejemet ráztam, hogy ne menjen. 12 éves voltam, egyedül maradtam volna otthon, talán ezért nem engedtem,nem tudom. Végül a nagynéném velem maradt. A Nagymamám meghalt a mentőben. Egyedül,idegenek között. Amikor tolták ki a hordágyon végig a nagynénémet szólongatta, nagyon meg volt ijedve. Én pedig nem engedtem, hogy vele mehessen a lánya. És ez csak hab a tortán. 3 éves koromtól ő nevelt a Nagypapámmal,én pedig végig csúnyán beszéltem velük, idegesítettem őket, szemtelen voltam,hisztiztem, amit csak el lehet képzelni. Nem értékeltem őket, pedig nagyon szerettem őket és a mai napig végtelenül hálás vagyok nekik. Ez a bűntudat sosem múlik el, de meg is eesemlem.
2016. júl. 6. 16:14
 37/39 anonim válasza:
100%
*érdemlem
2016. júl. 6. 16:15
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek voltál. Bennük sokáig nincs meg a hála érzése, csak ha megtanítják nekik. Nagyid ezt is megtanította. Ha van túlvilág, ő biztos szeretettel néz onnan téged.

2016. júl. 6. 16:17
 39/39 A kérdező kommentje:

Ezen sírtam. Remélem szép életed van!

2016. júl. 6. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!