Mi volt a legnagyobb bűnöd, amit szüleid "ellen" követtél el?
Azért tettem zárójelbe az "ellen" szót,mert ugye vannak olyan tettek amik nem direkt ellenük irányulnak,de mégis azt hiszik.
Én: Tizenéves koromban kiszöktem a szobám ablakán,és elmentem bulizni. Nagyon bánom azóta is,lelkiismeret furdalás gyötör.
Én mikor 16éveden barátom lett(pasim) gyakran hétvégén vele aludtam,viszont ezt anyám nem engedte volna így okosan mindig azt hazu ddt am hogy egy barátnőmnél leszek. Végül velefáradtam,és bemutattam egymásnnak őket, bárcsak már az eleején bemutattam vilna beki,és nem kellett voéna hazudoznom,hogy hol vagyok. Mindegy, már 3éve vagyok vele, és örülök ,hogy belementem már olyan fiatalon ebbe a kapcsolatba.
A jegyeimről gyakran hazudtam anyának,úgy hogy nem mondtam el ha négyest vagy hármast kapok. Mert túl aggódta volna.
Ezek nem is oéyan keresztehúzésok, csak sokat hazudoztam neki.
Elszöktem egy koncertre egy másik városba. Nagy szerettem az együttest. Persze a koncert elmaradt. :D
Felvagdostam a karomat. Zugivó voltam, mert gyúlöltem a gimnáziumot, szociális fóbiám volt(van).--->Pénzt csórtam tőlük piára. Ez a kettő (pia, falcolás) inkább nekik lehetett volna figyelmeztetést, de csak lehordtak.
Olyanokat írogattam apámról a naplómba, hogy "bár halna meg". 6 éve öngyilkos lett...Az isten nem ver bottal.
2 egymás utáni cserbenhagyásos baleset, felfüggesztett, kokain, agresszív viselkedés.
Felnőtt nő vagyok már, aki sokat letett az asztalra. (saját lakások, autók, saját cég). Nincs lelkiismeretfurdalsom, semmit nem bánok.
Nem vallottam be a rossz jegyeimet, dugdostam az ellenőrzőmet.
Ki pontozza le a válaszokat és miért? Egy ilyen kérdésnél?
Az öngyilkos apás és a vagdosós válasz nagyon megrázó volt, nem értem ki az a szívtelen, aki egy ilyet lepontoz.
Ennyi elcseszett embert..
Egyszer cigiztem hogy nagyfiúnak tűnjek.Ennyi.
Utolsó, akkor se mondj semmit!
Én hazudtam nekik, kicsi voltam még és az ofő úgy harangozta be a szakkört, hogy akár a szüleinknek se kell szólni róla. Én meg komolyan vettem, nem is tudom, vagy fél év után derült ki.
Meg időnként annyira felidegesítenek, hogy gondolatban mindenfélét a képükbeordítok (ez főleg apámnak), majd lelécelek. Pedig máskor minden oké és egyre rendesebb a viszojyunk, nem értem.
De asszem 16 éves fejjel sajnos van még időm nagyobbat is elkövetni
Egy időben vagdostam magam, de nem jöttek rá, a mai napig nem tudják... Rengetegszer visszabeszéltem nekik, olyanokat mondtam, hogy utálom őket, stb...
Aztán, 15 éves koromban leléptep az egyik barátnőmmel, és 4 napig még csak nem is üzentem nekik.
Elég problémás tini voltam, mondjuk lehet, hogy közrejátszott az is, hogy kicsi koromban többször is megvertek... van amit bánok, van amit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!