Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legnagyobb bűnöd,...

Mi volt a legnagyobb bűnöd, amit szüleid "ellen" követtél el?

Figyelt kérdés

Azért tettem zárójelbe az "ellen" szót,mert ugye vannak olyan tettek amik nem direkt ellenük irányulnak,de mégis azt hiszik.

Én: Tizenéves koromban kiszöktem a szobám ablakán,és elmentem bulizni. Nagyon bánom azóta is,lelkiismeret furdalás gyötör.

2016. júl. 4. 21:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
56%

Én mikor 16éveden barátom lett(pasim) gyakran hétvégén vele aludtam,viszont ezt anyám nem engedte volna így okosan mindig azt hazu ddt am hogy egy barátnőmnél leszek. Végül velefáradtam,és bemutattam egymásnnak őket, bárcsak már az eleején bemutattam vilna beki,és nem kellett voéna hazudoznom,hogy hol vagyok. Mindegy, már 3éve vagyok vele, és örülök ,hogy belementem már olyan fiatalon ebbe a kapcsolatba.

A jegyeimről gyakran hazudtam anyának,úgy hogy nem mondtam el ha négyest vagy hármast kapok. Mert túl aggódta volna.

Ezek nem is oéyan keresztehúzésok, csak sokat hazudoztam neki.

2016. júl. 4. 23:16
 12/39 anonim ***** válasza:
83%

Elszöktem egy koncertre egy másik városba. Nagy szerettem az együttest. Persze a koncert elmaradt. :D

Felvagdostam a karomat. Zugivó voltam, mert gyúlöltem a gimnáziumot, szociális fóbiám volt(van).--->Pénzt csórtam tőlük piára. Ez a kettő (pia, falcolás) inkább nekik lehetett volna figyelmeztetést, de csak lehordtak.

Olyanokat írogattam apámról a naplómba, hogy "bár halna meg". 6 éve öngyilkos lett...Az isten nem ver bottal.

2016. júl. 4. 23:22
 13/39 anonim ***** válasza:
8%

2 egymás utáni cserbenhagyásos baleset, felfüggesztett, kokain, agresszív viselkedés.

Felnőtt nő vagyok már, aki sokat letett az asztalra. (saját lakások, autók, saját cég). Nincs lelkiismeretfurdalsom, semmit nem bánok.

2016. júl. 5. 00:44
 14/39 anonim ***** válasza:
63%

Nem vallottam be a rossz jegyeimet, dugdostam az ellenőrzőmet.

Ki pontozza le a válaszokat és miért? Egy ilyen kérdésnél?

Az öngyilkos apás és a vagdosós válasz nagyon megrázó volt, nem értem ki az a szívtelen, aki egy ilyet lepontoz.

2016. júl. 5. 01:33
 15/39 anonim válasza:
72%
Mindig is rossz volt a viszonyom anyámmal, ez a mai napig nem változott. Egyszer olyan csúnyán összevesztünk, hogy-dühömben vagy tehetetlenségemben, már nem is tudom-elvittem a kocsiját és átmentem vele a haveromhoz. Késő este volt már,vidéken laktunk, alig voltak az utcán. 14 voltam akkor. Anyám amúgy észre se vette. Nem igazán bánom,mert azzal az éjszakával sok minden megváltozott az életemben.
2016. júl. 5. 07:31
 16/39 anonim ***** válasza:
18%

Ennyi elcseszett embert..

Egyszer cigiztem hogy nagyfiúnak tűnjek.Ennyi.

2016. júl. 5. 07:52
 17/39 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó, akkor se mondj semmit!

Én hazudtam nekik, kicsi voltam még és az ofő úgy harangozta be a szakkört, hogy akár a szüleinknek se kell szólni róla. Én meg komolyan vettem, nem is tudom, vagy fél év után derült ki.

Meg időnként annyira felidegesítenek, hogy gondolatban mindenfélét a képükbeordítok (ez főleg apámnak), majd lelécelek. Pedig máskor minden oké és egyre rendesebb a viszojyunk, nem értem.

De asszem 16 éves fejjel sajnos van még időm nagyobbat is elkövetni

2016. júl. 5. 08:02
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
Öncsonkítás,piálás,drogok,állandó harag,nem semmi gyerekkor.Áldom a szerencsém h jó helyre születtem.
2016. júl. 5. 08:09
 19/39 anonim válasza:
72%

Egy időben vagdostam magam, de nem jöttek rá, a mai napig nem tudják... Rengetegszer visszabeszéltem nekik, olyanokat mondtam, hogy utálom őket, stb...

Aztán, 15 éves koromban leléptep az egyik barátnőmmel, és 4 napig még csak nem is üzentem nekik.

Elég problémás tini voltam, mondjuk lehet, hogy közrejátszott az is, hogy kicsi koromban többször is megvertek... van amit bánok, van amit nem.

2016. júl. 5. 10:25
 20/39 anonim ***** válasza:
93%
Első vagyok. Többen is írták, hogy ugyan írjam már le, hogy mi történt. Mivel elég egyszer is, így leírom ide, aztán majd elolvassa, aki akarja. 12 éves koromig normális család voltunk szerető anya, szerető apa, és tesók. Aztán egyik napról a másikra apám megbolondult, verni kezdte anyámat, és volt olyan, hogy minket gyerekeket is. Mindezt azért, mert anyám állítólag megcsalta. Ma sem tudom, hogy ez így volt-e, vagy sem, nem is érdekel, hiszen ha így volt, akkor sem ez a dolog elintézési módja.Még az időpontokat is megmondta: kivétel nélkül azok, amikor orvosnál volt velem anyám. Akkoriban volt egy műtétem, és hossza elő, illetve utógondozásra kellett járni. Ennek ellenére a dolgok eldurvultak. Késelés is volt már, anyám hónapokig kórházban volt. Többször megszöktünk, és mindig menetöltözetben (utcai ruha+ cipő ) feküdtünk le aludni, mert nemegyszer éjszaka kellett futnunk az életünkért. A kés is nemegyszer a torkomra került. Azt mondta, átvágja, ha nem mondom meg, hol van anyám. Nem részletezném a dolgokat, aki akarja ennyiből is érti, min mentünk keresztül. Pár év kellett hozzá. Akkor már minden egyes nap arról fantáziáltam, hogy én vágom át apám torkát, mikor alszik, mielőtt ő vágná át az enyémet. Nem egyszer álltam az ágya fölött a késsel a kezemben, de nem mertem....... nem mertem. Mindig visszaraktam a kést a helyére. Nem vagyok gyilkos. Nem tudtam megtenni. Egyszer csak fogtam magam, és besétáltam a rendőrségre, és feljelentettem az apámat. Kijöttek a rendőrök, de nem vitték el. iszonyatos verést kaptam azért, mert ő szabadlábon védekezhetett. Másnap elvitt az iskolába. Utána már mindig ő vitt az iskolába, hogy ne tudjak ilyesmit csinálni. Pedig olyan távolságra laktunk, hogy az ablakból látható volt az iskola kapuja. Az a verés másnapján bementem az iskolaigazgatóhoz, és elmondtam neki mindent. Megmutattam a foltjaimat, zúzódásaimat is. És kértem, hogy értesítsen senkit, hanem vigyen el az orvoshoz látleletért. Megtette. Az autója padlóján fekve csempészet ki az iskolából, így apám nem tudta meg. Az orvosnak mást mondtam, nem azt hogy apám vert meg. Akkor még ha én nem ismertem be, nem volt kötelező értesítenie senkit. Aztán eljött a tárgyalás napja, ahol az addig elrejtett látlelet amit az igazgatónőnél volt addig szerepet kapott. Ennek alapján apámat lecsukták 2 évre. Annyi idő alatt mi fel tudtunk szívódni, és új életet tudtunk kezdeni. Ma már apám halott, de tudtam mikor szabadul. Mikor kijött a börtönből, én ott vártam rá. és megmondtam neki, hogy most én jövök. Ahogy ő elvette a jövőmet, úgy elveszem én is az övét. Az őrülete miatt nem bízok meg azóta senkiben sem. Nem tudtam azt tanulni, amit akartam, és sokszor még mindig rettegek. Rengetegszer vannak rémálmaim azóta is, de bánni semmit sem bánok. Minden elvettem tőle. Nem maradt munkája, sem pénze, sem lakása. Egy csövesként halt meg az utcán egyedül.
2016. júl. 5. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!