Szülők ti elengednétek egy 15 éves gyereket egyedül punk/metal koncertre?
Figyelt kérdés
Saját városba, és jobban mondva nem egyedül, mert jönne az egyik velem egykorú haverom is. Mind a ketten fiúk vagyunk, a koncertnek 11 órakkor vége van, tehát nem késő. Hazafele az úr fél óra gyalog. Voltam már koncerten, tehát nem ez lennne az első (csak nem egyedül voltam akkor)2016. jún. 30. 10:42
21/21 anonim válasza:
Elengednélek. Ebben a korban én is hasonló zenéket hallgattam, jártam koncertekre, semmi bajom sem esett... Asszem ezeknek a dolgoknak a te korodban van itt az ideje. :)
Egyébként nem is tudom hányadik válaazolónak tejesen igaza van. A discokban sokkal gázosabbak az arcok, mint ilyen konverteken. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!