Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti elengednétek egy 15...

Szülők ti elengednétek egy 15 éves gyereket egyedül punk/metal koncertre?

Figyelt kérdés
Saját városba, és jobban mondva nem egyedül, mert jönne az egyik velem egykorú haverom is. Mind a ketten fiúk vagyunk, a koncertnek 11 órakkor vége van, tehát nem késő. Hazafele az úr fél óra gyalog. Voltam már koncerten, tehát nem ez lennne az első (csak nem egyedül voltam akkor)

2016. jún. 30. 10:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10%

23 éves nőként félek a metál koncerteken, úgyhogy én féltenélek. De ha az én gyerekem lennél akkor a párom úgyis megtanítana mindenre. Én apáddal elkísértetnélek. Aztán lehettek külön csak legyen a közelben biztonság. :)

De ez csak egy speciális eset.

2016. jún. 30. 11:30
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Szia! :)

Mivel nem ez az első, gondolom, csak elengednek. Esetleg mondd, hogy ott találkozol haverokkal. Most 24 éves nő vagyok, nálunk középsulis koromban közölték, hogy rock-metál-punk koncertre minden további nélkül elengednek. Én is nőként voltam többször egyedül, ezek között többféle banda volt. Road, Ossian, Depresszió, Alvin, TCS stb. :), nyugodt szívvel mentem. Volt olyan eset, nagy melák nekem jött, kiverte a sört a kezemből, elestem. Meg is ijedtem. Kövi pillanatban elnézést kér, felsegít és két sörre lettem a vendége. Más eset amikor nem ma barnultak kezdtek el szekálni, észre se vettem, már két srác kirakta őket az épületen kívülre. Ellenben később mikor barátnőkkel egy-kétszer discoba mentünk volna, akkor sokszor nem engedtek el. Úgy gondolom ma, hogy jól tették. :)

2016. jún. 30. 12:06
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom, hogy az én anyukám engedékeny-e vagy sem, de én már 14 évesen mehetek egyedül rock és metál koncertre. Diszkóban a lábam se tenném be.
2016. jún. 30. 12:17
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
*diszkóba
2016. jún. 30. 12:18
 15/21 anonim ***** válasza:
26%
Természetesen nem. Tudom mi megy ilyen helyeken.
2016. jún. 30. 13:45
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, mesélj, na mégis mi?
2016. jún. 30. 18:57
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

én is kiváncsi lennék, mi megy "ilyen helyeken"

Én amúgy nem vagyok szülő, de elengedném. Én 15 éves lányként jártam koncertekre, soha semmi bántódásom nem esett :)

2016. jún. 30. 19:07
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

Engem elengedtek, barátommal, Leanderre.

15/l

2016. jún. 30. 23:07
 19/21 anonim ***** válasza:
63%
Én el, ennyi idősen én is ezekre a bulikra jártam :D Most 9 éves a nagyobbik fiam, ha 15-16 évesen menni akar, mehet, de szerintem megyek vele én is :D (jó, ha neki ciki velem együtt megérkezni, felőlem mehet külön is, de simán elmennék akkor is, már csak a buli miatt is, ezer éve nem voltam koncerten, rám férne már)
2016. júl. 1. 21:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Akinek megvan a magához való esze azt nem érheti baj.
2016. júl. 1. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!