Szülők ti elengednétek egy 15 éves gyereket egyedül punk/metal koncertre?
23 éves nőként félek a metál koncerteken, úgyhogy én féltenélek. De ha az én gyerekem lennél akkor a párom úgyis megtanítana mindenre. Én apáddal elkísértetnélek. Aztán lehettek külön csak legyen a közelben biztonság. :)
De ez csak egy speciális eset.
Szia! :)
Mivel nem ez az első, gondolom, csak elengednek. Esetleg mondd, hogy ott találkozol haverokkal. Most 24 éves nő vagyok, nálunk középsulis koromban közölték, hogy rock-metál-punk koncertre minden további nélkül elengednek. Én is nőként voltam többször egyedül, ezek között többféle banda volt. Road, Ossian, Depresszió, Alvin, TCS stb. :), nyugodt szívvel mentem. Volt olyan eset, nagy melák nekem jött, kiverte a sört a kezemből, elestem. Meg is ijedtem. Kövi pillanatban elnézést kér, felsegít és két sörre lettem a vendége. Más eset amikor nem ma barnultak kezdtek el szekálni, észre se vettem, már két srác kirakta őket az épületen kívülre. Ellenben később mikor barátnőkkel egy-kétszer discoba mentünk volna, akkor sokszor nem engedtek el. Úgy gondolom ma, hogy jól tették. :)
én is kiváncsi lennék, mi megy "ilyen helyeken"
Én amúgy nem vagyok szülő, de elengedném. Én 15 éves lányként jártam koncertekre, soha semmi bántódásom nem esett :)
Engem elengedtek, barátommal, Leanderre.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!