Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám, szüleim a beleegyezésem...

Apám, szüleim a beleegyezésem nélkül intézkedik mit tegyek?

Figyelt kérdés

Például a beleegyezésem nélkül viszi el a biciklimet szervízbe, megcsináltat rajta mindent közben elég lenne csak a féket hogy jo legyen nekem és ezért kiad nemtom mennyit és még ki akarja fizettetni velem mert rossz az egész ha én viszem el akkor meg fel van háborodva hogy miért nem jó ha ő viszi el. Ez csak egy eset a sok közül, de nagyon kiidegel hiába mondom neki hülye hogy felfogja. Talán azt akarja hogy életképtelen legyek márpedig az vagyok, a szüleim mindig mindent megcsináltak helyettem.

Anyám összepakol, kitakarit a szobámban helyettem, még az ágyamat is megigazítja, percenként bejárkál a szobámba talál valamit ami nem tetszik neki kérdőre von.

A kaját kirakják elém, kiszolgálnak mindennel.

Anyám annyira kényszeresen csinálja ezeket.

Egész életemben mindent elinzézzek helyettem

ezért rettentő a problémamegoldó képességem és szerencsétlenkedek nem tudom hogy mit hogyan kell, nincs fogalmam alapvető dolgokról mondhatjuk aut hogy szerencsétlennek neveltek.

20/F

2016. jún. 29. 00:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja, és megpróbálsz beelőzni. Elvinni, elrakni, a szobádat meg kulcsra zárni, amíg a kiszolgálás meg nem szűnik.

Kezdd a tányér mosogatóba rakásával , utána a terítéssel, tálalással, majdcsak leszoknak az óvodásnak nézésseddel.

2016. júl. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!