Édesanyám borzasztóan megbánt. Én érzem csak így vagy mást is rosszul érintene?
Az elejèn tisztázva nekem van egy felnőtt lányom, ő már 26 éves és van egy 8 éves fiam.
Két éve született az unokám.
Amióta megszületett az unokám azóta anyukám a fiammal nem törődik. Nem anyagi vonzatra értem.
De ha jönnek ő lent marad az autóban. Ha találkozunk akkor is csak a kislánnyal foglalkozik a fiamhoz hozzá se szól.
Soha nem kérdezi meg, hogy elviheti e valahova míg a kislányt és a lányomat minden héten áthívja magához.
A végtelensegig tudnám sorolni a dolgokat.
Mivel idős anyukám megbántani termèszetesen nem szeretnèm de nagyon rosszul esik ez a viselkedés.
Egyszer finoman megemlítettem neki a dolgot de ő nem így látja a dolgot.
Az első válaszolót nem igazán tudom értelmezni.
Segítek 1: ha neked unokád van, anyukád dédi. Valószínű elég sok baj, fájdalma van, nem öröm a testnek megöregedni - lehet, hogy nincs energiája az unokájára.
Te szoktál vele foglalkozni?? megkérdezni, mit segíthetsz, minek örülne??
Ja értem.
Semmi ilyen nincs.
70 éves, szerencsére jó mentális és fizikai egészségnek is örvend.
örülünk, hogy jól van- akkor lehet még ok a két unoka közti különbségtételre:
1. más az apuka a két gyereknél? és esetleg az apkua nem annyira szimpatikus neki
2. nem lehet, hogy a kisfiú megbántotta egy beszólással? náluk gyorsan jön az ilyesmi- és sokszor nem tudják, hogy sértő..
De szerintem ne fogd fel tragikusan, nem akkora a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!