Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne jobbá tenni a...

Hogyan lehetne jobbá tenni a helyzetet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Édesapám 68 éves. Eszméletlenül pesszimista, emelett minden mozdulatából, szavaiból süt az életuntság. Semmit nem akar, mindenbe bele...ik( élve az Ő választékos beszédével). Ezzel csupán annyi a baj, hogy a környezetében élőket is demoralizálja. Unos untalan hallgatni, hogy neki mi fáj egy idő után felemészti a kapcsolatait. Emellett kitalál mindig vmi betegségfajtát, amivel kivizsgáltathatja magát. Szerencsére nagy baja nincs, csak mentálisan? Annyira nyomasztó a helyzer, ahogy elszívja sz ember kedvét.mit tudnék tenni, ez a korral jár?
2016. jún. 25. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Igazán miért várnál közel 70 évesen optimizmust töle, föleg, ha nem is egészséges?!?!?!?
2016. jún. 25. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem a korral jár, az én apám már 40 évesen is ilyen volt, szerintem ez emberfüggő tulajdonság...
2016. jún. 25. 11:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Mint írtam, az eredmények alapján semmi baja nincs. Maga kreálja a nem létező betegségeket, ami ad egy ujabb apropót az önsajnálatra.
2016. jún. 25. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem mindenki ilyen. Én 60 vagyok és menni kéne kivizsgálásokra. De ejtek rá. Panaszkodni nem is mernék, mert már is vinni akarnak kivizsgálásra:) Na és mindig le tudom magam foglalni. Akár peca, éjszakai kártya, méhek, jó csavargások, stb:)
2016. jún. 25. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Unja az életét, keressetek neki valami hobbit.
2016. jún. 25. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

"Unja az életét, keressetek neki valami hobbit."

Az lehet, hogy unatkozik, de MÁSNAK keresni hobbit nem lehet, az mindenkinek a SAJÁT érdeklödésétöl függ, hogy mi felel meg neki. HA hobbi, akkor azt neki magának kellene megkeresnie, de ha ennyire nem érdekli semmi már, akkor nincs rá esély sem.

2016. jún. 25. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Hogy az istenbe ne lehetne, más nem ötleteket ad vagy utánanéz az interneten, hol tud az ÉRDEKLŐDÉSI KÖRÉNEK megfelelő programot találni.
2016. jún. 25. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
és ha semmi sem érdekli - mert a kérdésböl ez derül ki
2016. jún. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!