Hogyan lehetne jobbá tenni a helyzetet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Édesapám 68 éves. Eszméletlenül pesszimista, emelett minden mozdulatából, szavaiból süt az életuntság. Semmit nem akar, mindenbe bele...ik( élve az Ő választékos beszédével). Ezzel csupán annyi a baj, hogy a környezetében élőket is demoralizálja. Unos untalan hallgatni, hogy neki mi fáj egy idő után felemészti a kapcsolatait. Emellett kitalál mindig vmi betegségfajtát, amivel kivizsgáltathatja magát. Szerencsére nagy baja nincs, csak mentálisan? Annyira nyomasztó a helyzer, ahogy elszívja sz ember kedvét.mit tudnék tenni, ez a korral jár?2016. jún. 25. 11:12
1/8 anonim válasza:
Igazán miért várnál közel 70 évesen optimizmust töle, föleg, ha nem is egészséges?!?!?!?
2/8 anonim válasza:
Nem a korral jár, az én apám már 40 évesen is ilyen volt, szerintem ez emberfüggő tulajdonság...
3/8 A kérdező kommentje:
Mint írtam, az eredmények alapján semmi baja nincs. Maga kreálja a nem létező betegségeket, ami ad egy ujabb apropót az önsajnálatra.
2016. jún. 25. 11:57
4/8 anonim válasza:
Azért nem mindenki ilyen. Én 60 vagyok és menni kéne kivizsgálásokra. De ejtek rá. Panaszkodni nem is mernék, mert már is vinni akarnak kivizsgálásra:) Na és mindig le tudom magam foglalni. Akár peca, éjszakai kártya, méhek, jó csavargások, stb:)
5/8 anonim válasza:
Unja az életét, keressetek neki valami hobbit.
6/8 anonim válasza:
"Unja az életét, keressetek neki valami hobbit."
Az lehet, hogy unatkozik, de MÁSNAK keresni hobbit nem lehet, az mindenkinek a SAJÁT érdeklödésétöl függ, hogy mi felel meg neki. HA hobbi, akkor azt neki magának kellene megkeresnie, de ha ennyire nem érdekli semmi már, akkor nincs rá esély sem.
7/8 anonim válasza:
Hogy az istenbe ne lehetne, más nem ötleteket ad vagy utánanéz az interneten, hol tud az ÉRDEKLŐDÉSI KÖRÉNEK megfelelő programot találni.
8/8 anonim válasza:
és ha semmi sem érdekli - mert a kérdésböl ez derül ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!