Miért viselkedett így ez a cigány család?
A főtéren mentünk tegnap a barátnőmmel, fagyiztunk közben. Rövid farmershort volt rajtunk meg egy egyszerű fehér póló. Barátnőmön volt egy baseball sapka is meg egy napszemüveg.
Beszélgettünk, sétáltunk, fagyiztunk; aztán egyszercsak elment mellettünk egy cigány család, egy kisfiú, egy nő meg egy férfi. Látni lehetett rajtuk, hogy nyilván nem a módosabb fajtából valók. A kisfiú a következő pillanatban beszólt nekünk csak úgy, hogy ,,anya ezek úgy néznek ki, mint a büdös k*rvák, nem?", erre az elhízott anyukája, akinek be volt fonva a haja és feszülős sárga felső meg térdig érő farmerszoknya volt rajta, visszaszólt, hogy ,,hát ezek tényleg úgy néznek ki, mint a sarki ri*gyók, ba*d meg fijam", az apjuk meg csak röhögött.
Teljesen le voltunk sokkolva. Miért kell így beszólogatni olyanoknak, akik nem is bántják őket, csak simán elmennek mellettük?
Mi a fenéért kell itt személyeskedni?
Nem mondtam, hogy a lányok r__bancok, nem gondolom őket annak. És pontosítottam, hogy a 80% se biztosan helytálló adat, de baromi sokan ezt gondolják a fiatal, csinos lányokról. Főleg a nők többsége.
Mondom én ezt úgy, hogy egy 20 éves lány vagyok, aki szintén felveszi a rövidnadrágot. Had ne másszunk már bele abba, hogy én milyen vagyok.
#11:
Üdvözlégy, Álszent Kapitány.
#9 jó, de nem is gondolják.
#10 most aztán jól odamondtál, csak érvelni nem tudsz.
Azt hittem, csipás maradt a szemem, és a baseball sapka, farmer helyett itt tűsarkú és lakkbőr miniszoknya volt feltüntetve.
Fehér póló és r1banc vagy... na szép. Az ember a dögmelegben kényelmesen felöltözik = biztos pénzért szexel.
Ejha, bazzmeg, szerintem ez a magyarok 80%-a, kedves társadalomtudós, nem az embereké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!