Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedett így ez a...

Miért viselkedett így ez a cigány család?

Figyelt kérdés

A főtéren mentünk tegnap a barátnőmmel, fagyiztunk közben. Rövid farmershort volt rajtunk meg egy egyszerű fehér póló. Barátnőmön volt egy baseball sapka is meg egy napszemüveg.

Beszélgettünk, sétáltunk, fagyiztunk; aztán egyszercsak elment mellettünk egy cigány család, egy kisfiú, egy nő meg egy férfi. Látni lehetett rajtuk, hogy nyilván nem a módosabb fajtából valók. A kisfiú a következő pillanatban beszólt nekünk csak úgy, hogy ,,anya ezek úgy néznek ki, mint a büdös k*rvák, nem?", erre az elhízott anyukája, akinek be volt fonva a haja és feszülős sárga felső meg térdig érő farmerszoknya volt rajta, visszaszólt, hogy ,,hát ezek tényleg úgy néznek ki, mint a sarki ri*gyók, ba*d meg fijam", az apjuk meg csak röhögött.

Teljesen le voltunk sokkolva. Miért kell így beszólogatni olyanoknak, akik nem is bántják őket, csak simán elmennek mellettük?

2016. jún. 23. 11:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
45%

A cigányok kimondják a véleményüket. A magyarok elmennek melletted és utána röhögnek ki, szólnak le. Más a habitus.

A szerelés nem tűnik különösnek, de két rövidnadrág között is hatalmas különbség lehet.

Sajnos mostanában gyakran látok olyan általános iskolásokat akiknek a ruhatárát egy hivatásos megirigyelné.

2016. jún. 23. 17:05
 22/36 anonim ***** válasza:
53%

Az utca emberének tessék öltözni!

Különben megerőszakolnak. Ezt itt hallottad.

Vagy... öltözz úgy, ahogy akarsz, hogy a 22-esnek legyen témája vasárnap a családi ebédnél.

2016. jún. 23. 17:20
 23/36 anonim ***** válasza:
10%
A lepontozónak gratulálok.
2016. jún. 24. 04:42
 24/36 anonim ***** válasza:
64%
Úgy látszik itt az egyetlen elfogadható válasz az volt, hogy "mert cigányok"...
2016. jún. 24. 07:56
 25/36 anonim ***** válasza:
41%
Biztos h nem hagytam volna annyiban a dolgot....
2016. jún. 25. 09:24
 26/36 anonim ***** válasza:
89%
Mert buták. Nekem nem jutott volna rólatok eszembe semmi rossz. Fiatalok vagytok,csinosak,meleg van. Miért is ne vehetne fel shortot az,akinek szép a lába?
2016. jún. 25. 09:53
 27/36 anonim ***** válasza:
92%

Te jó ég, most komolyan még a kérdezőt b. sztatjátok, mikor ez hol normális, hogy csak így odamennek és beszólnak a nyomorékok? Nem tudom ti hol éltek, de én annyi mocskos p. csanadrágos cigánylányt látok, hogy azt nem lehet tűrni.

És az emberek 50%-a, és a fiatalok 75%-a rövid nadrágot vesz fel ekkora hőségben, ami teljesen érthető, hiszen Magyarországon élünk, nem valami arab országban, ahol ez a kultúra megsértése lenne, és mi a baj a baseball sapival meg a fehér pólóval? Ha ez r. bancos, akkor aki spagetti pántos felsőt vesz, az már minek számít? Luxusp rostinak?

Komolyan, itt olyan beteg emberek írogatnak néha, hogy az fáj.

2016. jún. 25. 16:49
 28/36 anonim ***** válasza:
30%

13: Engem kb. 26 éves koromig az anyukám és a nagymamám öltöztetett, fésült, stb., nem volt semmi beleszólásom, mit viseljek. És bizony 13 éves korom óta járattak farmer shortban nyáron, mert nekik úgy tetszettem, szerintük az a divatos, esztétikus, korosztályomnak megfelelő.

És körülöttem is ez volt a tejesen átlagos viselet, egyáltalán nem számított se kihívónak, se alulöltözöttnek. A környékünkön csaknem annyi a cigány, mint a magyar. Az iskolába is így jártunk. Az ország legerősebb gimijébe, és 12 különórára jártam, szóval kifejezetten könyvmoly diáklány voltam és maradtam is.

Úgyhogy egy kukkot nem értek ebből az itteni vélekedésből.

2016. jún. 25. 17:55
 29/36 anonim ***** válasza:
84%

[link]

ha csak nem ilyen tipusu farmer shortrol beszelunk, akkor nem volt jogos a megnyilvanulasuk. marmint, akkor se igy kellett volna, ha a nadragotok ilyen volt, mint a kepen, de akkor azert ertheto, ha ribinek titulaltak titeket.

2016. jún. 26. 00:12
 30/36 anonim ***** válasza:
89%

Ők alapból hangosabbak és szeretik a feltűnést, szeretik mindenki előtt kinyilvánítani a véleményüket akkor is, ha az IQ-juk a marék szárított molylepkéével egyenlő. Bármi érdekeset látnak, kimondják hangosan, nem érdekli őket ha az, akiről épp szó van, pont mellettük áll, sőt még élvezik is a helyzetet. Én olyan helyen nőttem fel, ahol sokan vannak, ezt a viselkedést láttam tőlük minden nap.

Amúgy nekem néha még vicces is, ahogy "kikürtölik", ha észrevettek valamit. Nekem pl. kék a hajam. Amikor utazok a szüleimhez, a busz kb. 80%-a cigány. Felszállok, általában nem telik el 1 perc és hallom: "Kék a haja!" "Dik tényleg more!" "Dik mi kék a haja!" és így folyamatosan tájékoztatják egymást a tényről, mintha más (engem is beleértve)nem látná :D

És ugyanez történik, ha felszáll egy kövér/sovány, terhes, öltönyös, stb. ember.

Amúgy akik osszák itt a lányokat a rövidnadrág miatt, én akárhogy nézem, sehol sem írta a kérdező, hogy kint volt a fenekük a nadrágból vagy a hasuk/mellük a pólóból. Simán lehetett egy normális rövidgatya meg egy normális póló, miért kell azonnal k_rvázni?

2016. jún. 26. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!