Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akadályoznak a szüleim...

Miért akadályoznak a szüleim abba, hogy milyen hajam legyen?

Figyelt kérdés

Copfot akarok (Nem olyan hosszú,lófarok típust,hanem ilyet: [link]

De a szüleim nem engedik,nekik a zselézett, oldalt eltolt haj tetszik,de én ezt nem akarom.

2016. jún. 18. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Megértem őket. Ne akarj már te is ilyen divatbu.i fejet, undorító. Különben ennek az Arnautovic gyereknek se áll jól.
2016. jún. 18. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

És meddig tart egy befőttesgumit zsebre vágni?:-)

Amúgy nekem se tetszik ez a haj, de mindenki úgy csinál hülyét magából, ahogy akar.

2016. jún. 18. 23:25
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem csodálom, h nem akarják. Ma már minden 2. embernek ilyen haja van és én, mint lány azt mondhatom róla, h baromi csúnya és senkinek sem áll jl. Én csak tukarcs fejűnek hívom az ilyen tömeghajúakat
2016. jún. 18. 23:42
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

A képet nem hozza be, szóval Az oldalt felborotvált Szamuráj Jack hajról van szó?

Ma már mindenki olyan frizurával rohangál, az emberek 99%-nak tragikusan áll. Akin mutat valahogy az egy szemeteszsákban,kopaszon is jól nézne ki.

2016. jún. 18. 23:48
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Soha nem értem ezeket az érveket, hogy "ma már minden embernek olyan van". És?

Ez meg, hogy "a szüleim nem engedik,nekik a zselézett, oldalt eltolt haj tetszik" WTF?

Ez a kérdés most direkt abszurd?

2016. jún. 19. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Pont semmi közük ahhoz hogy neked milyen hajad van... szóval megcsinálod és kész, te is rém hülyén fogsz kinézni. De a zselézett "eltolt" is ugyanilyen rémes, szóval tök mindegy.
2016. jún. 19. 00:26
 7/13 anonim válasza:
61%
Hát most két választási lehetőséged van.Ha a szüleidre hallgatsz,hülyén fogsz kinézni,ha magadra hülyén fogsz kinézni.Tudod mit?Hallgass inkább rám és vágass valami normális frizurát...bár a te dolgod.
2016. jún. 19. 00:39
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

Nekem volt bő 1 évig. Engem is fikáztak itthon de leszartam :D

Szóval ha akarod akkor hajrá

2016. jún. 19. 07:18
 9/13 anonim ***** válasza:
45%

Pont nem érdekel, hogy mennyire akarsz majomként kinézni - mert mind a kettővel úgy járnál.

Én csak röhögök az ilyen tömegcsávókon, mert 10/9 iszonyatosan néznek ki.

2016. jún. 19. 09:18
 10/13 anonim ***** válasza:
25%

"Copfot akarok.."

ha lány vagy akkor miért ne.

Ha fiú, (abban vannak nagyon lököttek meg ferde hajlamúak és mindenfélék) akkor meg az olyan, mint a térdnél lógó fenekű nadrág, sz'al röhejes, gusztustalan visszataszító és undorító egy normális, egészséges értkrendű ember szemében.

2016. jún. 19. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!