Miért akadályoznak a szüleim abba, hogy milyen hajam legyen?
Copfot akarok (Nem olyan hosszú,lófarok típust,hanem ilyet: [link]
De a szüleim nem engedik,nekik a zselézett, oldalt eltolt haj tetszik,de én ezt nem akarom.
És meddig tart egy befőttesgumit zsebre vágni?:-)
Amúgy nekem se tetszik ez a haj, de mindenki úgy csinál hülyét magából, ahogy akar.
A képet nem hozza be, szóval Az oldalt felborotvált Szamuráj Jack hajról van szó?
Ma már mindenki olyan frizurával rohangál, az emberek 99%-nak tragikusan áll. Akin mutat valahogy az egy szemeteszsákban,kopaszon is jól nézne ki.
Soha nem értem ezeket az érveket, hogy "ma már minden embernek olyan van". És?
Ez meg, hogy "a szüleim nem engedik,nekik a zselézett, oldalt eltolt haj tetszik" WTF?
Ez a kérdés most direkt abszurd?
Nekem volt bő 1 évig. Engem is fikáztak itthon de leszartam :D
Szóval ha akarod akkor hajrá
Pont nem érdekel, hogy mennyire akarsz majomként kinézni - mert mind a kettővel úgy járnál.
Én csak röhögök az ilyen tömegcsávókon, mert 10/9 iszonyatosan néznek ki.
"Copfot akarok.."
ha lány vagy akkor miért ne.
Ha fiú, (abban vannak nagyon lököttek meg ferde hajlamúak és mindenfélék) akkor meg az olyan, mint a térdnél lógó fenekű nadrág, sz'al röhejes, gusztustalan visszataszító és undorító egy normális, egészséges értkrendű ember szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!