Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek mi a véleményetek?...

Nektek mi a véleményetek? Normális amit gondolok?

Figyelt kérdés

Ez egy elég hosszú szöveg lesz, előre is elnézést és mivel telefonról vagyok, elhagyom az ékezeteket.

Szoval, 16 eves vagyok. Utalom apamat. Hogy miert? Leirom. Eloszor is: nem ismerem. Anyukam a papam es a mamam egyutt eltek egy kis faluban, vendeglojuk volt. Mielott megszulettem betevedt oda egy roman fiatalember aki azt mondta, hogy orvostanhallgato.Igen, o lesz apam. Azt mondta mar nincs sok hatra az egyetembol, orvos lesz, minden fele hazugsagot belokott anyukameknak. A papam mar haldoklott, igy apam volt a "ferfi" a haznal, mivel anyukammal osszejottek. Szuletesem elott egy evvel papam elhunyt, de nem kedvelte apamat soha, mondta a mamamnak, hogy ne bizzanak benne. Megis megtettek. Anyukam es apam osszehazasodott.Bekoltoztek egy nagyobb varosba a mamammal egyutt (tehat 3-an eltek). Apam mindenfele hazugsagokkal etette oket, penzt kert toluk (ugyebar nem voltam szegenyek a vendeglo miatt, de azt mar eladtak amikor bekoltoztek). Olyanokat mondott, hogy megy ki az egyetemre kozben mindvegig mashol volt, de telefonalgatott, hogy ez-az kituno lett neki.Mindvegig mashol volt, mamamek nagy autojaval jart Romaniaba es mindenhova. Kesobb utkozott a gyonyoru autoval, szettort. Az akkor 92 eves dedimamatol kert kolcson penzt azzal az indokkal, hogy anyukameknak kell. Nem csak tole, mindenkitol kert penzt, mindent eladott, hazudott, otthoniaktol kerte a penzt. Szuleinek mamam penzebol vasarolt be, vitte ki az autonkkal. Rengeteg ilyen csalasa volt, egy ev lenne leirni szoval kihagyom. Megszulettem. Idovel jottek emberek penzt kerni mamamtol es anyukamtol, mert apam azt mondta nekik kellett a penz ( nem kis osszegek, milliok.). Egyszer egy ferfi elment anyukamekhoz es elmondta, hogy apam egy csalo, tobb evet ult bortonben, ne hidjenek neki. Ket eves voltam ekkor. Apam elment, azt mondta mamameknak, hogy tobbet nem jon. Idovel jottek az emberek anyukamekhoz penzt kovetelve, elvittek a butorokat, mar odaig fajult amikor mar nem volt mit odaadni penz helyett, hogy dobaltak be az ablakot, menekulniuk kellett anyukamnak es a mamamnak. Termeszetesen apam semmit nem fizetett, gyermektartast sem (idovel megtortent a valas papiron, mivel apam nem volt ott). Senki nem tudta hol van, jarta az orszagokat. Anyukamek feljelentettek, az interpol is kereste, de nem tortent semmi. Idovel felnottem, 16 eves vagyok. 2013-ban elkapta a rendorseg Nemetorszagban, repulovel Magyarorszagra szallitottak, es a magyar rendorok Ferihegyen elengedtek. En nem erdekeltem ezt az embert soha. Tavaly nyaron megjelent, itt volt 2 napig es kiderult, hogy azt akarja a feljelentest vonjuk vissza, hogy haza tudjon menni Romaniaba a csaladjahoz. Persze itt is hazudott, nem tudtuk, hogy ez az a papir. Penzt nagyon keveset adott (oszinten szolva, nem is kell tole). Anyukammal es a mamammal egy kis hazban elunk mar a masikat el kellett adni, termeszetesen emiatt az ember miatt. Az apai nagyszuleim sem kivancsiak ram, szerintem utalnak. A papir alairasa miatt nem hallottunk felole, csak egyszer volt allitolag a varosban, mi nem tudtunk rola. Amiket leirtam nekem is ugy meseltek (persze amire nem emlekszem). Normalis, hogy utalom ezt az embert es megvetem? Persze meg millio dolgot le tudtam volna irni, de igysem fogjak elolvasni az egeszet. Azert irtam le ezeket a dolgokat mert kivancsi vagyok masok velemenyere. Utalom, soha nem akarom latni. Ez szerintetek baj? Elore kernem, hogy ha valaki vicces, csufolodo valaszt akar adni, kerem ne tegye.

2016. jún. 16. 20:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Elvileg az anyja es apja tudtak de nem szoltak, oket is elitelem. Lehet rossz dolog de igen, elitelem. Regen kuldtek egy evben egyszer kepeslapot, mar az is elmaradt. Meg soha nem lattam oket, nem is akarom. Ok sem akarnak engem. Anyukam azt mondta, hogy azt gyuloli benne a legjobban, hogy egy idos not (dedim, sajnos mar elhunyt) es egy gyereket vagott at. En nem azt, hogy engem hanem, hogy oket es amiket tett veluk.
2016. jún. 16. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Sok ilyen jött-ment csavargó, szélhámos, élősködő, munkakerülő jött már át Romániából, sajnos ismerek én is párat. Érthető, hogy utálod, és ne engedjétek többé a közeletekbe. Az ilyennek börtönben a helye, vagy jól meg kell verni, ha még egyszer arra téved. Sajnálom, hogy édesanyád így bedőlt neki.
2016. jún. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!