Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha családom nem...

Mit tegyek ha családom nem akar támogatni?

Figyelt kérdés

Jó, őszintén megmondom, ezt első sorban azért írom, mert nagyon rosszul esik, és jó kiírni magamból. Másrészt pedig, nekem ez egy konkrét elhatározásom, hogy ezt szeretném csinálni és rossz, hogy nem állnak mellettem.

A problémám a következő. 10 éves korom óta focizok, még most szeptember közepe felé történt az, hogy olyan szinten elkezdett fájni az egyik térdem, hogy gyakorlatilag arra a lábamra ráállni sem tudtam annyira. Anya mondta, hogy rossz nézni, hogy sántikálok, ezért elmentünk a kórházba, de ők sem tudták megmondani, ez miért van. Állítólag azért mert növésben vagyok vagy mi. Aztán 2 hétig nem mehettem edzésre és érdekes módon jobb lett. Persze volt, amikor néha elkezdett random fájdogálni, de egy kis idő után elmúlt. Egyik haverommal voltunk koncerten, vagy 2 órán át tartott és megint elkezdett fájni a lábam ugyanott. Ez volt május végén. Azóta szüleim mindig mondják, hogy a focit most befejezem, akár akarom akár nem, mert ez csak rosszabb lesz. Oké, őket is megértem, tudom, hogy nem akarnak jót, nem is az a gond, de gondolom ez nem fog örökké tartani, és nem várhatom meg amíg teljesen elmúlik. Lehet nem is fog. De attól még nem minden nap szokott előfordni.

Szóval most nem tudom mit tegyek. Ők is tudják, hogy ez mennyire fontos nekem, de nap mint nap veszekednek velem, hogy ne csináljam tovább és nagyon elegem van..

(17/f)

2016. jún. 15. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy ha akarod csináld nyugodtan, de után felnőtt korodra nagyon rossz lesz! Van egy barátom, aki ugyanígy járt akkoriban, mint te, csak ő nem focizott, hanem teniszezett. Most 32 éves és vastérde van, nem tudja behajlítani a lábát és szó szerint úgy jár, mint egy pingvin. Ha te ezt meg akarod kockáztatni, akkor nyugodtan! :)
2016. jún. 15. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:

érdemes lenne még egyszer orvossal konzultálni erről. lehetőleg olyannal,akinek ez a szakterülete.

ha ő is azt javasolja,hogy hagyd abba,akkor sajnos tényleg abba kéne. mármint a szervezett részét. ha 1-1 hétvégén kimész focizni a haverokkal az más. de rendes edzésekre akkor nem kéne járnod.

de az is lehet,hogy egy műtéttel vagy csak egy egyszerű vitaminozással helyre lehet állítani és megint nem fog fájni.. nem tudjuk..a családod sem orvos. fordulj mindenképp hozzá. ha most abbahagyod és később kiderül,hogy amúgy lehetett volna orvosolni,az elég rossz érzés lesz..

2016. jún. 15. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A családod éppen támogatni akar, mennyire vagy már gyerek, hogy ezt nem fogod fel?
2016. jún. 15. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen problémád van a lábaddal és ezt csak még jobban megerőlteted, akkor csak rosszabb lesz. Egy kis időre tényleg ott kellene hagynod. Ezt nem rosszból mondják. Ismerek ilyen helyzetben lévőt mint te. Állandóan sportolt, meg sokat focizott. Valami gond lett a térdével, de tovább focizott, nem érdekelte őt, mert ő nem eshet ki a gyakorlatból. Pár évvel később csak rosszabb lett, operálták már háromszor a térdét és a sportolásról teljesen lemondhatott.
2016. jún. 15. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Akár hiszed akár nem ugyanígy vagyok jelenleg csak egy küzdősporttal és a bokámmal. A porcok és ízületek teljesen szét vannak menve benne, akárhogy mozdítom kattog és fáj. Ahogy írom ezt jelenleg is nagyon fáj, de holnap edzés lesz és már nem járok messze egy olyan mozdulattól amit már régóta próbálok elsajátítani. Nekem is azt szajkózzák hogy fejezzem be, de mivel nekem további terveim vannak (nem az hogy profi legyek, teljesen más) ezért nem hagyhatom abba.

Én tuti nem fogom abbahagyni. Azt hogy te miképp cselekedj nem mondhatom meg.

2016. jún. 15. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem támogatni nem akar hanem hogy lesántulj azt nem szeretné,menny el egy reumatologushoz,aki csinál egy röngent hogy látni lehesen hogy mi gond mert jobb esetben egy hosszebb vitamin kura megoldhatja gondodat,rosszab esetben tényleg felkell hagynod a rendszeres focizásal.
2016. jún. 16. 05:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Milyen szemét szüleid vannak, amiért nem akarják, hogy 25 éves korodra már járni se bírj! Komolyan...

Persze, TE jobban tudod... rendben, focizz csak, de utána életed végéig fájni fog a térded, ami munkában piszkosul nem vicces.

2016. jún. 16. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!