Mit Tegyek, ha az anyám dilis?
Figyelt kérdés
Anyám elkobozta tőlem a ,,GTA SAN ANDREAS,, játékomat és nem adja vissza már pedig csütörtökön megígérte! Mit mondjak neki hogy visszadja már pedig kéne az a San Andreas.2016. jún. 12. 17:53
11/21 anonim válasza:
Vedd el te is a cuccait azt jónapot. Ha pedig ideges lesz taposd meg. Mármint a tárgyat amit elvettél, ne anyádat.
14/21 A kérdező kommentje:
JÓ ÖTLET NEM VAGYOK FÜGGŐ CSAK AZ ÉN DOLGOM AMIT NEM IS Ő VETT :) A BÁTYÁM VETTE
2016. jún. 12. 18:46
15/21 anonim válasza:
De ha ő is ilyen trágár mód beszél, és ő nevel, akkor hogy várja el, hogy te másmilyen legyél? Beszéljetek egymással tisztességesen.
És kérdezd meg mikor kaphatod vissza azt az izét.
16/21 anonim válasza:
Tedd el a leggyakrabbal használt használati eszközét (telefon, WC papír) és addig ne add vissza amíg ő sem adja vissza. Hivatkozz arra, hogy azt mondta hogy ekkor meg akkor jár le a bünti, és az már rég lejárt.
Esetleg jelszavazd le a telefont.
Tekerd körbe vastag celluxxal a wc papírt :D
17/21 A kérdező kommentje:
:) Megkérdezem de nem válaszol!
2016. jún. 12. 19:01
18/21 anonim válasza:
Nagy szerencséd, hogy anyukáddal viselkedsz és beszélsz róla így. Egy normális szülő lekeverne egyet.
19/21 anonim válasza:
vegyél az ncore webáruházból másikat amíg nem kapod vissza :D
20/21 Adri+ válasza:
Kedves harmadik.
Hülyére röhögtem magam a válaszodon, jó humorú is vagy.
Ráadásul tök igazad van. lOl
Derűs napot kívánok :
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!