Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez mennyire normális hozzáállás?

Ez mennyire normális hozzáállás?

Figyelt kérdés

Szóval...Mióta ezt gyerekként olvastam és megértettem nem bírom felfogni.

[link]

Csúnya, nagykezű, ráncos.

Hát nem tudom. Én inkább eufóriát éreznék.

Annyira elszomorít. Ez egy fontos emlék (lenne) 0 perces koromból.

2016. jún. 11. 20:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Egyöntetűen azt írtátok, hogy ez nem gáz. Oké, vegulis ezek tények valamennyire csak így leírni nem az igazi...Nem jó a kapcsolatunk és nem is volt az sosem, a jót nem igazán látta meg bennem sosem. Ezért is ilyen fájó nekem, hogy már ilyen korán is ez volt.
2016. jún. 11. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyud mit írt?
2016. jún. 11. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont a hiba az ő készülékében van. Nem a te bűnöd. Ne gondold, hogy ha akkor fürtös fejjel, kecsesen libbensz ki édesanyádból (már bocs), akkor bármi máshogy lett volna.

Gyermekként nem a te felelősséged, hogy a szüleid szeretnek-e vagy sem!!! Az övék.

2016. jún. 11. 21:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Édesanyám azt írta, hogy aranyosnak és szépnek látott. Ez jól esik.

Tudom, hogy a hiba ott van, de legtöbbször mégse hiszem el.

2016. jún. 11. 21:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanilyen babanaplóm van :).

Amúgy ez emberfüggő.

Szerintem semmi rossz nincs abban, amit apukád írt, ő valószínűleg egy realista ember.

Az enyém meg igazi "művészlélek", ő az írta, hogy "a világ legszebb kislányának".

Azért valljuk be, ez sem fedi teljesen a valóságot, hiszen az újszülött babák valóban nem túl esztétikusak... :)

A te apukád ilyennek látott, de ez nem jelenti, hogy nem szeret, vagy most nem lát gyönyörűnek.

2016. jún. 11. 21:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor Te ugyanolyan jó kedvvel olvasnád az én jellemzésemet mint a sajátod? Nem realista, inkább bunkó és primitív a mai napig sajnos.
2016. jún. 11. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, röhögnék és egyetértenék vele.
2016. jún. 11. 22:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor koncentrálj az Anyukádra. Próbáld meg azt előtérbe helyezni, ami pozitív. Ha Apáddal amúgy se volt soha jó viszonyod akkor temesd el szépen ezt az egészet.
2016. jún. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!