Normális hozzáállás ez?
Mióta csinálod ezt a tanfolyamot és mennyi idő lenne még hátra belőle?
A következő tanfolyam is ingyen lenne, ha ezt most abba hagynád, vagy azért már fizetned kéne?
Mióta csinálod? Milyen képzettséget kapsz, ha befejezed? Eddig milyen képzettséged van? Ha ezt abbahagyod, van lehetőséged valamilyen másik majdnem ingyeneset elkezdeni?
És mi az oka, hogy ez nem jött be? A közeg(rossz tanárok, unszimpatikus osztálytársak) vagy egyszerűen nem ez a szak való neked? Jó sokat kérdeztem, de ezeket azért tudni kell, hogy érdemben válaszolni tudjunk.
Azért annak járj utána, hogyha kiiratkozol, akkor tényleg lesz-e másik lehetőséged. Én úgy tudom, hogy mindenkinek csak az elsőt finanszírozzák. (nem tudom abban az esetben mi van, ha csak 2 hónapig tartott az első).
Abban igazad van, hogy ha nem ez való neked, akkor jelentkezz át másikra (lehet, hogy átvesznek), de ha nincs más választásod, mert a többi fizetős, akkor én nem hagynám ott.
Okok:
-ha megszűnik a hallgatói jogviszonyod és munkád sincs, akkor 45 nap elteltével fizethetsz, hogy legyen biztosítások
- ha tényleg nem neked való, addig is, amíg nem találsz valami munkát, legalább tanulsz, nem csak otthon ülsz
- a tanfolyam alatt nagyon sok tárgyat fogsz tanulni, attól, hogy az első nem tetszik, lehet, hogy a folytatás jó lesz, izgalmasabb. (az elején általában a "rizsa" tárgyakat szokták lenyomni, a komoly szakmai dolgok mindig utána jönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!