Normális hozzáállás ez?
A pénzügyi-számviteli ügyintéző nem egy lájtos szak. Gondolom most vállalati gazdaságtannal, vagy valami hasonlóval kezdtetek. Várd meg az adózást, a pénzügyet, meg a számvitelt, és meg fog változni a véleményed, na meg kösd fel a nadrágodat. Szerintem nem mindegyik modult ugyanaz a tanár tartja. 2 hónap után nem csodálom, hogy lazának érzed, de azért ez nem lesz az. Szerintem jó szak, azt hittem valami gyengébbre jelentkeztél.
Így viszont anyukádékkal értek egyet, ha majdnem ingyen van, abba ne hagyd. Végzettség nélkül esélyed sincs elhelyezkedni, így meg legalább több lehetőséged van utána.
A: megpróbálsz vele elhelyezkedni
B: nekivághatsz a mérlegképes könyvelő képzésnek, oda ez a beugró/vagy pénzügyi diploma
Ennyi idő után ne hagyd abba. A szakmai vizsgára a tanár is biztosan komolyabban felkészít, az elejének nincs sok jelentősége. Visszavonom a korábbi álláspontomat, ne hagyd abba. A többiekkel nem kell törődni, tanulj sokat és lesz értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!