Csak az én anyám ilyen, örökké velem akara élni?
20éves vagyok. Ő 45.
3éves kapcsolatom van, a barátommal tervezgetjük,hogy egyetem után elköltözünk egy másik városba,majd külföldre. Anya pedig ragaszkodik ahhoz,hogy majd megy utánunk ,ha találni fogunk lakást. És mulyen jó lesz,majd ő főz ránk,takarít,meg majd ha lesz gyerek:) (tudom messze van az még) majd unokázik,meg vigyáz rá helyettünk.
Már most kiborít,még egy lakásbam élünk, de már nem tudom.elviseéni. Folyamatosan veszekedünk,kikel magából ha megtudja,pl elmegyek otthonról több napra. Folyamatosan okoskodik,hogy kéne tanulnom,pedig sose járt egyetemre.
Azon gondolkodom,hogy levelezőn ké e befejeznem,és elmenni egy albérletbe. De aakkor viszont nehezen fogok tudni félretenni.
A fő probléma persze az hogy már teljesen eltervezte,velem fog élni,ha befejeztem az egyetemet. A barátom is totál el van keseredve. Nem tudom.neki elmagyarázni hogy ezt nem szeretném,mert érzelmileg zsarol. És a vége az lesz hogy lelkiismeretfordulásom van amiatt,hogy én másképpen tervezném a jövőmet.
Tanácsokat várok.
Vagy én vagyok a rossz,hálátlan,hogy egyszer szeretnék egy saját önálló életet,ahol az én lakásomban én és a szerelmem elkezdenénk végre a nahybetűs életet?
Bocs, nekem az anyósommal van ilyen problémám.
abszolút manipulálja a férjem, hol lakjunk, mikor legyen gyerek, mit dolgozzak...stb.
Nálunk anyám és anyósom is ilyeneket tervez. Ahogy #5 is mondja, hagyom hadd meccseljék le egymást között :D
Egyébként meg kell tőle kérdezni, hogy ő szerette-e volna, ha amikor a férjével és gyerekeivel együtt él, akkor a szomszéd szobában ott legyen a mama. Embert nem tudok, aki kíváncsi lenne a szüleire vagy az anyósáékra a saját lakásában.
Azzal indokolná,hogy az anyja teljsen más. Vagyis az én mamámmal nem akart volna együtt élni,mert régomódi. Ő már 17évesen lekképett otthonról annó, sokat bulizott, elhanyagolta a tanulást is. És az ő szülei annó nemm folytak bele ennyire a nevelésébe mint amit ő csinált velem. Túlzásba esik,már már gyagyás. Amúgy nem egyke vagyok, egy velem egy idős lánytesóm is van.
Nehéz dolgom lesz az biztos,mikor könyörögni fog,hogy hozzánk költözzön. Szerintem el is fogja sírni magát, már előre félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!