Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom sose mondja, hogy örökké velem lesz! (? )
Figyelt kérdés
Mikor romantikus pillanatainkban vagyunk, megkérdezem tőle hogy velem lesz-e örökre és sose képes rá válaszolni! Mindig csak terel, de hogy ezzel az egy mondattal boldoggá tegyen, arra sose képes. Ha meg hápogok, akkor én vagyok a hisztis. Csupán csak jól esne mondjuk, mégha öröklét nincs is!2014. aug. 10. 21:22
1/12 anonim válasza:
Sosem tudhatod, hogy mi történik kettőtök között és ő sem. Miért mondja, ha nem biztos? Akkor meg csak "hazudott"...
2/12 anonim válasza:
Talán mert ez nem igaz, amikor meghal akkor szabad lesz. :)
4/12 anonim válasza:
Lehet csak nem akar hazudni, miért kell ezt rá erőszakolni?
5/12 A kérdező kommentje:
és miért nem lehet mondani, ha ezzel boldoggá tesz? én ha valakit szeretek, akkor fejben úgy gondolkodom, hogy csak az övé vagyok és megmaradok neki, amennyiben ő is úgy akarja.... egyszerű...
2014. aug. 10. 21:30
6/12 anonim válasza:
és ha egy év múlva szakítotok? vagy akár később? akkor csak hazugság lenne
nem akar olyat ígérni, amit nem tud betartani, ne erőltesd
7/12 anonim válasza:
Sajnálom a párodat.. Ilyen gondolkodást.. Talán pont ezért nem akar veled maradni örökre..#1. voltam.
8/12 anonim válasza:
Mondjak jobbat, lökött kérdező? Nekem a barátnőm ígérte, hogy örökké velem lesz, pedig sosem kértem. Mégis elgagyott egy másikért... Na?! Te is az a tipikus "szavak embere" vagy!
10/12 anonim válasza:
én nőm is ezt nyomta folyamatosan( és mondtam is hogy örökké, mert én is azt akartam) azt mégis kidobott
hülyeség ez az örökké dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!