Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kiakadnátok, ha az egyik...

Ti kiakadnátok, ha az egyik szülőtök egyszer csak bejönnek az egyetemre a vizsgátokra?

Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 20:34
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ellenőrizgetni akart, még a tanárral is beszélni. És teljesen váratlanul jelent meg....
2016. jún. 10. 23:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát azon kiakadnék nyilván. Mondjuk nekem ez olyan elképzelhetetlen, hogy az egyetemre bejöjjön a szülő, és a tanárnál érdeklődjön. Ő mit szólna, ha te bemennél a munkahelyére, és a főnökénél próbálnál kérdezősködni, hogy "És mondd csak, meg vagy elégedve Józsival? Jól dolgozik? Vagy nem elég szorgalmas?"
2016. jún. 11. 10:15
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok

Lepontoztak, de fején találtam a szöget. Azért csinálják, mert középiskolában megtehették, ott bejöhettek a tanárhoz, sőt be is hívathatták őket. Nem fogják fel, hogy felnőtt vagy (mert egyetemista csak 18 éven felüli lehet) és nem értik meg, hogy itt nem így megy. Még ha ők pénzt adna is rá, akkor sem mehet be. Én megmondtam, hogy menjen, de készüljön rá, hogy elküldik.

2016. jún. 11. 11:16
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ellenőrizgetni? :D Remélem, kiküldték, semmi keresnivalója kívülállónak egy vizsgateremben. Nem is értem, ezt hogy gondolta, anno mi 300-an voltunk az évfolyamon, max a gyakvezérekkel lett volna érdemes beszélni, a többiek még arcról se ismertek mindenkit, nemhogy név szerint. Az egyetemre pedig valóban felnőttek járnak, minden infó a saját adatuk, nem is osztható meg mással a beleegyezésük nélkül.
2016. jún. 11. 11:31
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy nem adhatnak ki infót, akkor sem ha a diák anyja megy be (kiv. ez alól ha még gyám, pl. fogyatékkal élők esetén).

Amúgy vannak ilyen szülők, párom anyja is lazán beautózott cirka 100 km-ről az egyetemre, hogy megnézze a gyerek jegyeit (ja meg a dékánnal akart beszélni és megsértődött, hogy elküldték).

Olyan szülőről lehet ezt inkább elképzelni, aki a gyerek középsulis évei alatt is intézkedett, bejárt naplót nézegetni meg tanári fogadóórára. Sokan nem bírják felfogni, hogy egyetemen már nem így működik.

2016. jún. 11. 17:09
 26/26 anonim ***** válasza:
nálunk nyilvánosak a vizsgák.de nem örülnék persze.
2016. jún. 12. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!