Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyukámmal?

Mit csináljak anyukámmal?

Figyelt kérdés
Én szoktam mosogatni de ő mindig azt mondja hogy felesleges mert holnap ugy is használjuk majd eszek abból
2016. jún. 8. 13:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%
Anyukáddal nem tudom mit csinálj, de az edényeket, evőeszközöket te is el tudod mosogatni. Gondolom nem szeretnél semmiféle bélrendszeri fertőzést ebben a jó kis nyári kánikulában.
2016. jún. 8. 13:27
 2/19 A kérdező kommentje:
1.: amint irtam en szoktam mosogatni
2016. jún. 8. 13:28
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Mi az hogy mit csinalj vele? Semmit. Mosogass el ugyanugy, ahogy eddig.
2016. jún. 8. 13:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Ugy tunik itt mindenkinek normalis hogy csak a gyerek mosogat es semmi gond az anya hozzaallasaval
2016. jún. 8. 13:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés az hogy: mindig fent állt e ez a probléma,vagy csak mostanában? más dologhoz is igy áll..?
2016. jún. 8. 13:42
 6/19 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen volt, fozni sem szokott mert nincs kedve, helyette rendel, a haz pedig tele van pokokkal es piszokkal
2016. jún. 8. 13:44
 7/19 anonim ***** válasza:

ez nagyon dúrva.. és sajnállak is.

de ha sajnos mindig ilyen volt akkor nem sokat tudsz tenni. vagy esetleg kérdezz rá finoman nem letámadva hogy miért él/éltek így..

2016. jún. 8. 13:50
 8/19 anonim ***** válasza:

Az én anyám sem a tisztaságáról híres... rengeteg balhénk volt emiatt. Mond el, hogy a mi kultúránkban szokás tiszta tányérból enni, magunk után kitakarítani, nem az őserdőben élünk. Az ételmérgezésről már nem is beszélve...

Mond el, hogy lehet, hogy te tudod rosszul, de azért egy nő legyen annyira igényes magára és a környezetére, hogy nem a mocsokban él, meg tud főzni minden nap egy fazék ételt, ez azért nem kéne, hogy a földhöz vágja.

Kérdezd meg, hogy mi lesz vele, ha te egyszer elköltözöl?

A disznók esznek minden nap ugyanabból a moslékos vödörből.

2016. jún. 8. 13:54
 9/19 Eszter76 ***** válasza:

Hány éves vagy? Mert ettől nagyban függ, hogy mit csinálj, illetve mit tudsz csinálni az ügyben!

Anyukád dolgozik és utána nincs kedve semmihez, mert fáradt vagy eleve nem csinál semmit? Esetleg beteg?

Ki lakik még veletek? Senki másnak nem tűnik föl, hogy nincs elmosogatva, kitakarítva?

2016. jún. 8. 13:59
 10/19 A kérdező kommentje:
Ketten elunk apam elvalt es masik csaladja van
2016. jún. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!