Mi lesz így anyukámmal?
A gyerektartásból élünk jelenleg amit apám fizet.
Viszont most,hogy az öcsém is Pestre költözik,és énis,így közölték apámék ( apám és az ő apja )velünk,hogy a gyerektartás már rokontartás,mivel mindketten felnőttek vagyunk,ezért azt a pénzt nekem és az öcsémnek utalják,anyám meg azt csinál amit akar. Anya nem dolgozik jelenleg,és kérdéses,hogy ebben a kisvárosban fog e munkát találni. Már felmerült a lakás eladás ötlete is,viszont utána is kell élnie valahol,meg a nagyszüleinket is kell ápolni,akik külön lakásban élnek.
Énis tanulni megyek Pestre,és az öcsém is. Nekem is csak egy érettségim van és neki is ezért fogunk továbbtanulni,hogy legyen egy keresett végzettségünk. Utána nyilván többet tudunk majd segíteni anyunak,de addig sok lehetőség nincs mert egyikünk se fog aljamunkázni nettó 70-ért amikor ott a lehetőség a tanulásra és a jobb anyagi létre.
Én 24/F, öcsém 19/F
1
Ez is egy lehetőség,de ez is ideig óráig működik amig élnek a nagyszülők. Elég idősek már 80+.
Teljesen mindegy, hogy gyerektartásnak hívják vagy rokontartásnak és hogy kinek adják a kezébe, ha azt akarnád, hogy anyukádhoz kerüljön az a pénz, senki nem tudna benne megakadályozni. Eddig is a testvéredtől és tőled vette el a pénzt a megélhetéshez, most csak annyi változott, hogy nem akarod többet odaadni.
Egyébként teljesen igazad van, ne add oda.
8-as
Apámnak is a nagyapám adja a pénzt,ami ugye a gyerektartás. Apám inkább az új családjára költi a fizetését,amiből ugye nekünk kéne fizetnie a gyerektartást.. Egy igazi f***szfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!