A szüleim egyfolytában piszkálnak, hogy rossz tanuló vagyok, és ezért nyáron nem akarnak elengedni bulizni, mert tanuljak inkább helyette. Mit tegyek? 15/f
A 7. kommenten akkorát röhögtem, hogy csak na, ennél nagyobb ökörséget rég olvastam. Méghogy megvisel az iskolaváltás, na takarodj :DDDD
Az egész 9. kb. az ismétlésről szól. A szüleid azért mérgesek, mert magadtól nem raktál bele elég energiát, a nyelvtanulás főleg a gyakorlásról szól, de ugyanez igaz a reál tárgyakra, a többi meg seggelés és értő olvasás. Az a 7 tantárgy gyakorlag, sőt kb. biztosan le is fedi az alaptárgyakat, szóval az egyetlen bajuk, hoyg egyszerűen lusta voltál rááldozni az időt és beéred a közepessel emiatt...
Én tanulnék a helyedben. Tudod nem mindegy, hogy 40 évet építkezéseket, nyakig retekben, esetleg 3 műszakos gyári droidként vigyázzállásban töltesz vagy egy klímás tiszta irodában üldögélsz és minden hétvégéd szabad.
26 nő
Ezek készség szintjén működnek. Én 4 évig jártam matek korrepetálásra, hogy legyen némi fogalmam ezekről az összefüggésekről. Nincs hozzá érzékem. Szóval én pl nem teljesítettem röhögve a gimit. Ettől persze még lett diplomám, de meg kellett érte szakadnom mondjuk matekból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!