Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim egyfolytában piszkál...

A szüleim egyfolytában piszkálnak, hogy rossz tanuló vagyok, és ezért nyáron nem akarnak elengedni bulizni, mert tanuljak inkább helyette. Mit tegyek? 15/f

Figyelt kérdés
Most fejeztem be a 9.-et, és valóban nem lett a legfényesebb. Angolból és németből is csak 3-as lettem, és a nyelvek miatt még jobban idegesek ha rosszul megy. 7 tantárgyól lettem 3-as, a többi 4-es 5-ös. Szerintük a 3-as nem fér bele. De nem olyan könnyű a 9.-dik szerintem, sokkal nehezebb az általánosnál. Szerintetek is nagyon rossz ez a teljesítmény? Mit mondjak, hogy ne vegyék ilyen keményen? Köszi előre is.

2016. jún. 6. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

A 7. kommenten akkorát röhögtem, hogy csak na, ennél nagyobb ökörséget rég olvastam. Méghogy megvisel az iskolaváltás, na takarodj :DDDD

Az egész 9. kb. az ismétlésről szól. A szüleid azért mérgesek, mert magadtól nem raktál bele elég energiát, a nyelvtanulás főleg a gyakorlásról szól, de ugyanez igaz a reál tárgyakra, a többi meg seggelés és értő olvasás. Az a 7 tantárgy gyakorlag, sőt kb. biztosan le is fedi az alaptárgyakat, szóval az egyetlen bajuk, hoyg egyszerűen lusta voltál rááldozni az időt és beéred a közepessel emiatt...

2016. jún. 6. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát az rendben van, de ha valakinek nulla érzéke van a számokhoz? Engem is próbáltak közgazdasági pályára terelni... Mondtam anyámnak, hogy meg fogok bukni. Szerencsére hitt nekem.
2016. jún. 6. 21:53
 13/21 A kérdező kommentje:
A Bávi közgázba közgázba járok. Matek az jól megy, 4,6 az átlagom. 2 nyelv, nyelvtan, irodalom, kémia,Földrajz, történelem a 3-asok.
2016. jún. 6. 22:09
 14/21 A kérdező kommentje:
*Váci
2016. jún. 6. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
11-es válaszoló nincs igazad. nem csak seggelés. képzeld én elég sok tantárgyból vagyok ötös, de vannak nekem is olyanok, mint pl föci, a "seggelős" tantárgyból alig tudtam összekaparni egy 2-est, pedig napokig tanultam rá, akármilyen hihetetlen, a magolt tudást nem tudtam alkalmazni, illetve elfelejtettem, hiába magoltam be ilyen sok időn át. Tudom egészen hihetetlenül hangzik, de képzeld tényleg van ilyen, úgyhogy ne gondoljatok ilyen esetben rögtön arra hogy az illető egy lusta h*lyegyerek
2016. jún. 6. 22:28
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Már kijártam a gimit, szóval rossz helyen kopogtatsz, messze nem kellett egyik tárgyba sem megszakadni annyira, mint azt állítjátok.
2016. jún. 6. 23:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem érdemes nyáron tanulni. Inkább pihenj.
2016. jún. 6. 23:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Én tanulnék a helyedben. Tudod nem mindegy, hogy 40 évet építkezéseket, nyakig retekben, esetleg 3 műszakos gyári droidként vigyázzállásban töltesz vagy egy klímás tiszta irodában üldögélsz és minden hétvégéd szabad.

26 nő

2016. jún. 7. 08:29
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezek készség szintjén működnek. Én 4 évig jártam matek korrepetálásra, hogy legyen némi fogalmam ezekről az összefüggésekről. Nincs hozzá érzékem. Szóval én pl nem teljesítettem röhögve a gimit. Ettől persze még lett diplomám, de meg kellett érte szakadnom mondjuk matekból.

2016. jún. 7. 08:42
 20/21 anonim ***** válasza:
16- akkor neked mázlid van hogy jó képességű vagy, vagy olyan gimibe mentél. jó én mondjuk az ország egyik legnehezebb gimijébe járok szóval azért én rendesen megszakadok az összes tárgyba. dehát gondolom van akinek ez könnyen megy..
2016. jún. 7. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!