Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a fiatok minden hétvégére...

Ha a fiatok minden hétvégére "bulizás"-ra kérne 10 ezer ft-ot, ti adnátok neki?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 15:33
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
20%
37 az én szüleim meg arra büszkék, hogy egyetem mellett nem kellett azért elmennem gürizni, hogy beüljek egy színházba. Helyette tanultam, mert az volt a munkám, ők meg megvették a színházbérletet. Na erre varrjál gombot.
2016. jún. 5. 00:55
 42/47 anonim ***** válasza:
70%
Örülj, hogy megtehették. Az enyémek nem tehették meg, viszont ledoktoráltam úgy, hogy még a meló is belefért mellette, amit egyébként szakmán belül végeztem, sok gyakorlati tapasztalatot szerezve. Igaz, nem mindenkinek menne ez.:-)
2016. jún. 5. 01:03
 43/47 anonim ***** válasza:
36%
nyomiger pasik....
2016. jún. 5. 01:33
 44/47 anonim ***** válasza:

10 ezer? Mire kell az a sok pénz? :D

Észak-Kelet magyarországon már 5 ezer is soknak számít, és 3-ból is kényelmesen el lehet menni bulizni.

Tehát az itteni árviszonyok mellett nem.

2016. jún. 5. 04:19
 45/47 anonim ***** válasza:
60%

"És mi az, hogy normális? Más a normális neked, más nekem, más a szomszédnak. Egyik gyerek ráadásul lehet, hogy abból a tízből pénteken és szombaton is taxizik, meg iszik egyetlen kört a barátaival, a másik gyerek meg mondjuk kap öt ezret, és abból 5 pénteken vesz egy üveg vodkát alapozni, elszív egy doboz cigit, meg a szórakozóhelyen folyamatosan "szinten tartja" magát töménnyel, amíg futja a pénze.

És akkor ki a gyereke van normális keretek között? Amelyik fele annyi pénzt ad neki, de a gyerek minimum 5x olyan részegre issza magát, de legalább rá lehet mutatni a szembe szomszédra, hogy azok vannak olyan hülyék, hogy 10 ezeret is adtak a gyereknek?"

egy normális szülő megtanítja a gyerekét arra, hogy értékelje, azt, ami van neki, legyen pénzzel vagy akármi mással kapcsolatos

nem a pénz összege számít, hanem, hogy ne mértéktelenül költekezzen

attól, hogy valaki nem szolgálja ki a gyerek minden kénye-kedvét, hanem megtanítja a pénz értékét, nem hinném, hogy rossz szülő lenne

és azért valljuk be, havi 40 ezer csak bulira sok...

2016. jún. 5. 08:13
 46/47 anonim válasza:
Remélem az én kislányom nem a diszkót meg a szórakozóhelyeket tartja majd bulinak és a közelébe sem megy.Ha moziba készül kiszámoljuk mennyire van szükség (belépő pop-corn kóla meg előtte egy mekizés) és annyit megpróbálok adni.Ha egy itthoni kerti-partit akar ahhoz meg meg kell venni a kaját piát stb.Hasonló normális programokhoz megpróbálnék hozzájárulni ahogy csak tudok persze nem minden hétvégén hanem mondjuk 2 hetente.
2016. jún. 5. 12:25
 47/47 anonim ***** válasza:
Ki van csukva. havi 40e Ft bulizásra sok, sztem még felnőttnek is, de ha vki erre akarja elb.szni a saját maga által megkeresett pénzét, lelke rajta. De én nem is mertem volna ennyit kérni tiniként... jobb helye is van annak a pénznek. És bulizni is lehet sokkal kevesebből, csak nem a legmenőbb klubba kell járni meg nem kell menőzésből a legdrágább piát rendelni, meg mindenki piáját állni "jófejségből".
2016. jún. 6. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!