Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a fiatok minden hétvégére...

Ha a fiatok minden hétvégére "bulizás"-ra kérne 10 ezer ft-ot, ti adnátok neki?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 15:33
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
79%
minden hétvégére nem. egyszer egyszer belefér
2016. jún. 4. 16:29
 12/47 anonim ***** válasza:
56%
Kétezret adnék.
2016. jún. 4. 16:31
 13/47 anonim ***** válasza:
56%

inkább elbeszélgetnék vele a pénz értékéről. nagyjából benne vagyok az éjszakai életben,tudom hogy nem olcsó dolog. DE meg lehet oldani egy estét kevés pénzből is.

nekem is vannak balek ismerőseim,akik egy este simán eltapsolnak tízezreket,pedig nekik se nagyon van miből.csak hát mindenkit meghívogatnak meg veszik a cigit azt is osztogatják. és csodálkoznak,hogy elmegy a pénz..

inni lehet olcsóbb helyeken is. nem szórakozó helyen kell megvenni a felest 1-2 ezer forintért.

és nem muszáj belépős helyre menni. rengeteg ingyenes dolog is van.vagy olyan,ahol a belépő árát le lehet inni. az is egy megoldás.

10 ezer egy estére nagyon sok, bárhogy is nézzük. havi szinten 40 ezer forint. ami csak úgy eltűnik piára meg belépőre.

valóban ha már elmúlt 18,akkor el lehet menni diákmunkára.hamar rájön,hogy ez 2-3 nap munka ára,hogy 1 este alatt elköltse..hát hamar el fog menni tőle a kedve.

ha meg még nincs 18 akkor nem tudom mire fel ez a minden héten bulizom dolog.

és én tényleg nem a pénzt sajnálnám a gyerektől. hanem magát a tudatot,hogy ne költekezzen ilyen felelőtlenül.

havi szinten 40 ezer bulizásra,az évi szinten majdnem 500 ezer forint. hmm.. megéri??

2016. jún. 4. 16:56
 14/47 anonim ***** válasza:
82%
Én felnőttként nem költök 10 ezret egy bulizás alkalmával. Sőt, havonta sem költök ennyit bulizásra. Akkor egy gyereknek mégis miért kéne ennyi pénz? Enélkül nem tud szórakozni? Adnék neki egy ezrest, abból már tud venni 1-2 piát, többre ne igyon, nem akarom részegen hazacipelni valami kocsmából. Szórakozni meg menjen olyan helyre, ahol nincs belépő, és le is van tudva a szórakozás. Ha ennél magasabb igényei vannak, keresse meg magának rá a pénzt!
2016. jún. 4. 19:23
 15/47 anonim ***** válasza:
63%

"a diakmunka jo nyaron! vagy szunetben, de kulonben meg eleg egy tininek az iskolai terhek, hadd pihenjenek szerencsetlenek... ha nem akarjatok eltartani a gyereket amig tanul, ne vallaljatok :)"

Ha tényleg annyira elfárad a tini az iskolai terhekben, mint ahogyan azt te állítod, akkor pihenjen szabadidejében, ne pedig piálni járjon el otthonról! A pihenés ingyen van, ahhoz minek heti 10 ezer forint? Majd eljár bulizni szünidőben, amikor nincs suli, és akkor tud dolgozni is - ahogy te is említetted - tehát könnyen megkeresheti magának rá a pénzt!

Amúgy neked érdekes fogalmad van arról, mit jelent egy gyereket eltartani! Mert nálunk ez azt jelenti, hogy eteted, ruházod, fedelet adsz a feje fölé. Nem pedig azt, hogy állod, hogy drogokkal tömje magát bulizás címszó alatt!

30/N

2016. jún. 4. 19:32
 16/47 anonim ***** válasza:
13%
Van rá keret? Ha igen, akkor adnék. ha nincs akkor nem. Én ha elmegyek ritkán (felnőtt vagyok) akkor elmegy 100.000 is, egy pezsgő néha 30.000. Sok gyereket láttam anno fiatalabban akik ott ültek kint, mert várták az első metrót/buszt akármit, mert nem volt pénz taxira. Ha telik akkor miért ne? Anno nálam 25.000 simán elment. 10.000 taxira, 5.000 vip belépő, és pár ital. De attól függ mekkora a keret. Ha van akkor inkább adok, mint ott álldogáljon a buszmegállóban.
2016. jún. 4. 19:38
 17/47 anonim ***** válasza:
8%
Ha beleférne a költségvetésembe, akkor igen.
2016. jún. 4. 19:48
 18/47 anonim ***** válasza:
28%

Hol kerül 10000-be egy kibaxott taxizás? :O

Én is mindig taxizok, de 2000-nél többet még soha nem fizettem.

2016. jún. 4. 19:50
 19/47 anonim ***** válasza:
62%
a 16os biztos limuzinnal taxizik,azért kerül ennyibe:-D
2016. jún. 4. 19:56
 20/47 anonim ***** válasza:
52%
Hogy-hogy mi? ha beülsz már alapból 450forint jelenleg. Oda-vissza gondoltam. Nem lakik mindenki az adott szórakozóhely környékén. Engem anno hajógyári- 12. kerület (Normafa), 4500körül vittek. Ha belefér a költségvetésbe, akkor miért ne?
2016. jún. 4. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!