Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit csinálnátok, ha megtudn...

Ti mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a 17 éves gyereketek több napot is ellógott (többször is) az iskolából, mert olyan rossz kedve volt, hogy állítása szerint képtelen volt bemenni?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 13:58
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok büszke, de sokszor lógtam a suliból, a szüleim ,anyukám tudta nélkül. Mivel nem éreztem jól magam az iskolában, teljesen egyedül éreztem magam, és néha elvágytam onnan. Elmentem és a barátomnál töltöttem a napot,mert akkor egyetemista volt ő, és együtt pihentünk.

Ez nagyon rossz színben tüntet fel engem, de én okosan csináltam a lógásokat. Mindent bepótoltam, a jegyeim négyes alá sosem estek . És sikeresen leérettségiztem. Úgyhogy felesleges lett volna tudatni anyukámmal,ha épp nem mentem be a suliba. Persze ez nem volt játék, tudom mennyire szigorúan nézik a hiányzásokat a gimikben, ráadásul az osztályfőnők se nézte el,ha mondjuk azért nem mentem be,mert elmentem diákmunkázni.

Ha anyum megtudta volna akkor, alapos fejmosást kaptam volna, fenyegetőtözött volna,amit meg is értek, és azzal is megvádolt volna,hogy hogy fognak így felvenni az egyetmre.stb...blabla...

Nekem jót tett,hogy nem tud mindenről anya. kellett egy kis magánszféra.

2016. jún. 1. 16:03
 52/52 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam, sokat "lógtam" mert sokszor volt hogy keptelen voltam bemenni. A szüleim ezzel nem foglalkoztak, mindig magamnak intéztem a dolgokat, az igazolasszerzest is. Mondjuk nalam ez odaig fajult hogy korhazbakerultem, de arra se nagyon volt semmi reakcio. Nekem ha ugyanezt csinalna a gyerekem mindenekelott beszelnek vele, hogy mi a baj, de nem eroltetnem a suliba jarast, hagynam hogy neha "lógjon".
2016. jún. 3. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!