Ti mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a 17 éves gyereketek több napot is ellógott (többször is) az iskolából, mert olyan rossz kedve volt, hogy állítása szerint képtelen volt bemenni?
Én nem vagyok büszke, de sokszor lógtam a suliból, a szüleim ,anyukám tudta nélkül. Mivel nem éreztem jól magam az iskolában, teljesen egyedül éreztem magam, és néha elvágytam onnan. Elmentem és a barátomnál töltöttem a napot,mert akkor egyetemista volt ő, és együtt pihentünk.
Ez nagyon rossz színben tüntet fel engem, de én okosan csináltam a lógásokat. Mindent bepótoltam, a jegyeim négyes alá sosem estek . És sikeresen leérettségiztem. Úgyhogy felesleges lett volna tudatni anyukámmal,ha épp nem mentem be a suliba. Persze ez nem volt játék, tudom mennyire szigorúan nézik a hiányzásokat a gimikben, ráadásul az osztályfőnők se nézte el,ha mondjuk azért nem mentem be,mert elmentem diákmunkázni.
Ha anyum megtudta volna akkor, alapos fejmosást kaptam volna, fenyegetőtözött volna,amit meg is értek, és azzal is megvádolt volna,hogy hogy fognak így felvenni az egyetmre.stb...blabla...
Nekem jót tett,hogy nem tud mindenről anya. kellett egy kis magánszféra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!