Mi ez a hirtelen változás? Hogyan tudnék velük beszélni, hogy ne mindig veszekedjenek velem?
A helyzet a következő. Eddig annyira nem, de az elmúlt pár hónapban elkezdtem gondolkodni a jövőmön és mivel eddig (bár anya nem nyilatkozott) de apa és nővérem és néhány osztálytársam mindig mondták, hogy jó hangom van és el kéne kezdenem foglalkoznom ezzel. Nem nagyon fogllakoztam vele eddig, mert csak hobbiszinten szoktam énekelni és amúgy sincs olyan sok önbizalmam. Viszont nem olyan rég elgondolkoztam rajta, hogy ezt szeretném csinálni a jövőben, de most a szüleim mindketten megpróbálnak visszatartani. Egyébként más terveim is vannak és mennék egyetemre, de addig mindenképpen sokkal többet foglalkoznék az énekléssel és mondom ha úgy van, szeretnék ezzel foglalkozni.
De most mindig ezen megy a veszekedés, hogy semmi értelme, mindenképpen csináljak valami mást. Pedig eddig mindig mondták, hogy akármit csinálok, támogatnak, most pedig mégsem. Ha véletlenül is felhozom ezt a témát, akkor elküldenek melegebb éghajlatra.
17/f
Szerintem próbáld meg az arany középutat megtalálni. Nem tudom miként gondoltad hogy foglalkozol a zenével, de egyetem mellett el lehet járni zeneiskolába, hetente többször is megengedi időd, pénzed. Ebbe ők sem köthetnek bele és te is beláthatod hogy adsz is kapsz is. Én felnőttként megértem miért szeretnék hogy tanulj és még ha nem is tűnik úgy, de igazuk van. Tanulj egyetemen, de ne zenét. Előbb egy "normális" foglalkozást végezz el. Mellette zene iskola működő dolog lenne.. én így látom. Ha tényleg nagyon tehetséges vagy, az énektanárod a zenesuliban tudni fog segíteni hogy hogyan tanulj tovább, fejleszd tovább. Egyébként az egyetemen zenét tanulni és oda bejutni közel sem egyszerű. De hajrá és hozd ki a céljaidból a -lehető legtöbbet- .
Ja és ha már felnőtt leszel, és esetleg koleszos leszel, egyedül élsz, felnősz, 23-24 évesen sem lesz késő komolyabban tanulni a dolgot. A tehetség nem veszik el :)
Valószínűleg azért ellenzik mert manapság Dunát lehetne rekeszteni a jó hangú énekesekkel.A tehetség kutató műsorok felfedezettjei kevés kivétellel mennek a sűlyesztőbe.Max falunapokon hakniznak.
Valószínűleg nem olyan jövöt szánnak a gyereküknek amiben tizenöt vattacukrot majszoló embernek valami Cserháti számot énekelget.
Ebből nem fogsz tudni megélni, és tényleg Dunát lehet rekeszteni a "tehetségekkel".
Szerintem max hobbi maradjon, másnak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!