Mit lehet ilyenkor tenni?
Szüleim mindig is elkényeztettek engem, pár hónapja viszont mindent elvárnak tőlem, amit eddig soha...
Még kicsi koromban kaptam egy laptopot tőlük, azóta egyfolytában csak előtte ülök, és nem tudok leszokni róla.
Viszont erről megy a napi veszekedések fele, hogy "belőlem milyen disznó lesz, majd biztos felnőtt koromban is mindig a gép előtt ülök majd..."
Van egy húgom, neki mindig is igazat adtak, de kezd eldurvulni a helyzet, ugyanis már tényleg mindenért én, csakis ÉN vagyok a hibás.
Ő most elsős, és már több négyese is van, nekem egy sem volt, és máig is csak egy félévi négyesem van, de mégis mindenkinek úgy állítanak be engem a szüleim mint egy lusta disznót, aki sose tanul és még hülye is... De a húgom természetesen a legokosabb ember a világon.
Anya mindig szid, hogy sosem segítek neki, de ha megkérdezem, hogy tudok e segíteni, akkor MINDIG azt mondja, hogy nem...
Mit lehet tenni?
Ne kérdezd, hogy mit tudsz segíteni, hanem nézz körül. Mosogatás, porszívózás, fürdő kitakarítása, stb.
Nem sportolsz valamit? Az is jó ötlet gépezés helyett.
szerintem osszetehetnek a kezuket ha felnott korodban is a gep elott ulsz majd mindig, informatikai melo jol fizet mostanaban :DD
amugy meg nekem nincs hugom, de a baratnoimtol hallom, hogy naluk is ez megy, hogy a sokkal gyengebben teljesito hugaikat dicserik a szulok...
sajnos ok se tudtak ellene mit tenni, segits otthon amennyit tudsz foglalkozz a dolgaiddal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!