Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedi a gyerekeket az...

Nem engedi a gyerekeket az anyuka az apukához, így apuka nem ad gyerektartást! Ezért Ő rossz apuka?

Figyelt kérdés
Szitu a következő: Párom megcsalta a gyerekei anyját velem. Tudni kell, hogy a nő nem adott meg semmiféle törődést, a pasi csinált mindent 16-18 óra munka után a lakásban a főzésen kívül. Mosott, Takarított, vasalt stb. A nő nem dolgozott. Otthon volt a gyerekkel.6 hónapja mentek szét. Két hetente láthaja a gyerekeket. Pestről leutazva Nyíregyházára, mert leköltözött.1-1,5 havonta én is szeretnék menni a gyerekeket látogatni, de az anyjuk nem engedi. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem fizet gyerektartást, míg nem változtatja meg a döntését. Ezért a párom rossz apuka? Vagy az anyuka rossz anyuka? A nőnek nincs munkahelye, a gyesen kívül más jövedelme nincs. Hagyja, hogy ne tudjon a gyerekeknek megfelelő ellátást biztosítani.150. 000Ft-os gyerektartást kapott eddig.
2016. máj. 26. 13:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is mindig az tűnik fel az ilyen kérdéseknél, hogy a feleség általában lusta, nem dolgozik, nem csinál semmit, nem törődött a férjével, és még van pofája gyerektartást kérni. Még jó, hogy van olyan nő, aki megfelelő kényeztetésben részesíti a szegény, munkában és házimunkában megfáradt exférjet.
2016. máj. 26. 20:02
 22/29 anonim ***** válasza:
91%

persze persze gonosz nő

a gyerek meg fény evő lesz ha apuka nem látja

kifogás az mindig van...

te meg kislány ne szülj ha a gyerek elől kel elvenni a te otthon babázásodnak a költségét ujabb kifogás amitt egy gyerekkel akarsz kifizetettni

uram bocsá de vállás után sok apukát fejbe kéne löni mert az árvasági segély többet ér mint az önző apuka

aztán a csoron nevelt kölykét majd az én adómból támogatják

2016. máj. 26. 23:37
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten hülyeséget csinálnak.

Gyermektartást KELL fizetni, a gyerekek ellátásához ugyanis hozzá kell járulnia az apának is. Igen, rossz apuka, ha ezt megvonja tőlük.

Anyukának pedig nincs joga korlátoznia a kapcsolattartást, a láthatást az apjukkal (de nem veled!)

Láthatásra te minek akarsz menni? Nem is értem, hogy jut ilyen eszedbe. Nem neked kell látogatnod őket, hanem az apjuknak. Majd ha az apa elhozza őket hozzátok, akkor találkozol velük.

Ennél gusztustalanabb dolog nincs is, mikor a gyerekeken keresztül harcolnak a szülők egymással. A gyerekeknek szükségük van az apjukkal való találkozásra és a pénzre is. Jobb lenne, ha ezt ők megbeszélnék egymással normálisan, és te nem avatkoznál ebbe bele.

Egyébként a 2 dolog nem függ össze, akkor is fizetni kell, ha az anya korlátozza a láthatást (bár ehhez nincs joga). Meg kéne apukának érteni, hogy ha nem fizet, akkor duplán van kiszúrva a gyerekeivel.

2016. máj. 27. 10:06
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért akar ő is menni, hogy felügyelje nehogy a régi asszonnyal megcsalja őt. (a szetetôt :D )
2016. máj. 27. 10:41
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Ebben a sztoriban a gyereken kívül mindenki rossz és hibás.
2016. máj. 27. 10:46
 26/29 anonim ***** válasza:

Jaa apuka mehet nélküled ?

Már ne is haragudj én sem engednélek be a házamba ha miattad ment volna tönkre a hazassagom

Tudom tudom…nem volt jó a kapcsolatuk,feleség nem törődött apucival stb stb stb …mindenhol ugyanaz a történet…

Majd ha téged is megcsal térjünk vissza erre a kérdésre.

2021. nov. 10. 20:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Nézd ha a nő egyszer mégis majd jó anya lesz és beenged a lakásába, azért jobb ha nem iszod meg a teát amivel kínál, és nem eszel a sütijéből.

Kutya van?

2021. nov. 10. 22:43
 28/29 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de remélem ráb.sztál azóta te becstelen, aljas r*banc arra az utolsó féreg, patkány herére!
2021. nov. 11. 22:53
 29/29 anonim ***** válasza:

26 vagyok

Én is akkor jöttem rá mikor válaszoltam

De úgy felháborított hogy nem is néztem mikori a kérdés

2021. nov. 12. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!