Nem engedi a gyerekeket az anyuka az apukához, így apuka nem ad gyerektartást! Ezért Ő rossz apuka?
persze persze gonosz nő
a gyerek meg fény evő lesz ha apuka nem látja
kifogás az mindig van...
te meg kislány ne szülj ha a gyerek elől kel elvenni a te otthon babázásodnak a költségét ujabb kifogás amitt egy gyerekkel akarsz kifizetettni
uram bocsá de vállás után sok apukát fejbe kéne löni mert az árvasági segély többet ér mint az önző apuka
aztán a csoron nevelt kölykét majd az én adómból támogatják
Mindketten hülyeséget csinálnak.
Gyermektartást KELL fizetni, a gyerekek ellátásához ugyanis hozzá kell járulnia az apának is. Igen, rossz apuka, ha ezt megvonja tőlük.
Anyukának pedig nincs joga korlátoznia a kapcsolattartást, a láthatást az apjukkal (de nem veled!)
Láthatásra te minek akarsz menni? Nem is értem, hogy jut ilyen eszedbe. Nem neked kell látogatnod őket, hanem az apjuknak. Majd ha az apa elhozza őket hozzátok, akkor találkozol velük.
Ennél gusztustalanabb dolog nincs is, mikor a gyerekeken keresztül harcolnak a szülők egymással. A gyerekeknek szükségük van az apjukkal való találkozásra és a pénzre is. Jobb lenne, ha ezt ők megbeszélnék egymással normálisan, és te nem avatkoznál ebbe bele.
Egyébként a 2 dolog nem függ össze, akkor is fizetni kell, ha az anya korlátozza a láthatást (bár ehhez nincs joga). Meg kéne apukának érteni, hogy ha nem fizet, akkor duplán van kiszúrva a gyerekeivel.
Jaa apuka mehet nélküled ?
Már ne is haragudj én sem engednélek be a házamba ha miattad ment volna tönkre a hazassagom
Tudom tudom…nem volt jó a kapcsolatuk,feleség nem törődött apucival stb stb stb …mindenhol ugyanaz a történet…
Majd ha téged is megcsal térjünk vissza erre a kérdésre.
Nézd ha a nő egyszer mégis majd jó anya lesz és beenged a lakásába, azért jobb ha nem iszod meg a teát amivel kínál, és nem eszel a sütijéből.
Kutya van?
26 vagyok
Én is akkor jöttem rá mikor válaszoltam
De úgy felháborított hogy nem is néztem mikori a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!