Hogy lehetnek ilyen szülők, akik ennyire nem állnak a gyerekeik mellé?
A drága szüleim teljesen lenéznek engem. Körülbelül semmibe vesznek, és ezt amikor csak tudják, tudatják is velem. 21 éves vagyok, tanulok és mellette teljes állásban dolgozom. Egészségüggyel kapcsolatos okj-s képzésre járok, és emellett ápolóként dolgozom. Szerintem nem kell sokat mondanom, mindenki tudja milyen Helyzetek uralkodnak az eüben. Szinte folyamatosan dolgozom, sajnos alig van időm valamire. Most voltak a sulimban a vizsgák, és mint az írásbelim 4es lett, a gyakorlatom meg 5ös, túl lettem a nehezén. Viszont most a szóbelin nem mentem át. Így a vizsgát addig nem kapom meg, még le nem teszem a szóbelit, ami csak októberben lesz. Az anyám teljesen kiakadt, elhordott mindennek, úgy beszél rólam, mint egy senkiháziról. Ép ésszel nem fogom fel, hogy az ilyen embernek minek a gyerek. Ő tudja a legjobban mennyit dolgozom, mennyire nincs időm semmire. És ahelyett hogy mellémállna, mindennek elhord. Tudom, én vagyok a hülye hogy nem tanultam eleget, de egyszerűen tényleg nem jutott rá időm, És csak a szerencsében bíztam. Októberben biztosan megcsinálom, ez nem kérdés. De olyan szinten szomorú vagyok, és nem is a vizsga miatt, hanem mert anyám úgy ad elő, mintha semmihez sem értenék. Másnak is vannak olyan szülei, akik ha baj van inkább ellene fordulnak?
Bocsánat hogy ennyire érthetetlenül fogalmaztam, de még mindig magam alatt vagyok. :(
ne aggódj nem vagy ezzel egyedül :) fel a fejjel és mutasd meg nekik, hogy képes vagy rá
nekem amikor nem sikerült elsőre a jogsi ugyanez volt , semmi megértés, megjegyzem az egészet magamnak fizettem saját pénzből 17 évesen mellette dolgoztam, mégis úgy állították be, mintha a világ legnagyobb tragédiája lenne és nem lenne nálam nagyobb szerencsétlen
másodszorra simán megcsináltam, azóta nem szóltak :D
nem érdemes miattuk idegeskedni
17l
Ez elég gyakori. Tudom, hogy nagyon elkeserítő.
De a szülők többsége is csak ostoba ember.
Ha van lehetőség akkor távolodni kell már ebben a korban mert ez csak rosszabb lesz.
Szia,
Sokat dolgozol és nem tudtál eleget tanulni, senki nem GÉP, az energiánk véges. Majd októberben sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!