Van egy ilyen helyzetre megoldás?
Figyelt kérdés
Én már 4. éve kolis vagyok így nem nagyon laktam itthon. Sajnos most haza költöztem de olyan rossz ami itthon van. Öcsém (10 éves) borzasztó kocka. Sajnos a gép az én szobámban van és ő egész nap ott ül, ha suli van akkor az ez első dolga és ottvan estig. Hiába kértem megoldást az volt a válasz hogy ott nincs megfelelően nagy asztal meg nem elég a vezeték így nem visszük át. El kell viselnem hogy csak akkor lehetek a szobámban ha ő nincs itthon. Amíg anya nem ér haza addig legalább a nappaliban lehetek utána meg öcsém szobájában. Mindíg mindenkihez alkalmazkodnom kell de ők semmit nem tesznek. Multkor 12 óra munka után hazajöttem és kb egy órát kellett várnom h aludni mehessek. Hiába teszem szóvá annyi a válasz hogy nem tud mit tenni. Emellett rám semmiben nincsenek tekintettel és mindenért én vagyok lecseszve és öcsémet kb tökéletesnek tekinti. Volt amikor olyankor is bejött ha fiúval voltam ésanyum nem értih miért akarok ennyire saját szobát hiszen szerinte van. Elköltöznék de nem tudok. Kezdek megkattanni. Mit tegyek? 21/L2016. máj. 25. 18:29
11/15 anonim válasza:
Azt írtad, dolgozol, gondolom a nyáron is fogsz. Egy használt tanulásra, netezésre való asztali gép nem kerül sokba, biztosan össze tudsz annyit szedni. A helyedben elgondolkodnék egy zár beszerzésén is.
A kérdés többi része pedig elég szomorú...
12/15 anonim válasza:
Ha össze tudsz szedni később pénzt, laptopot vegyél inkább, mert azt viheted magaddal, és nem foglalhatja be. Ha nem te veszed, a saját pénzedből, akkor meg öcséd úgyis lenyúlja a szüleid meg bólogatnak hozzá... Úgyhogy sajna csak a saját a megoldás, mert a szüleid lesz*rják.
13/15 anonim válasza:
Tehát az öcséd hadd gépezzen,neked 21 éves létedre takarodó lesz fujva.Evek mulva rá fog jönni az anyud,hogy mekkora hibát követett el.
14/15 A kérdező kommentje:
Van lehetőségem elköltözni a nyárra. Szerintetek javulna valamit a helyzet ha látná hogy gond nélkül itthagyom?
2016. máj. 25. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!