Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem mer fiam barátnőt...

Miért nem mer fiam barátnőt keresni? Miért fél a lányoktól?

Figyelt kérdés

17 éves és elmondása szerint sosem próbálta meg azt hogy bókoljon egy lánynak,bár nem szeret erről beszélgetni.

Ráadásul eléggé itthon ülős.

Még sosem volt párja,de látom rajta hogy nagyon szeretne.

Nem meleg.

Tudom most még fiatal és van jobb dolga is,de nem jó nézni hogy vágyik rá.

Hogy tudnék segíteni neki? Szeretném ha jobban érezné magát.

2016. máj. 24. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Talán azért, mert te belebeszélsz.
2016. máj. 24. 22:04
 2/8 Argloss ***** válasza:
79%
Majd ha valóban akar barátnőt szerezni, akkor tenni fog érte. A túlzott támogatással csak rontasz a dolgon, nem kellene ebbe beleszólnod. Ha elmegy majd egyetemre és önállóbb lesz megoldja majd a dolgot.
2016. máj. 24. 22:05
 3/8 anonim válasza:
100%
Ha akar barátnőt akkor lesz is neki!! Gondolj bele, nem is kell szépnek, helyesnek lenni ha nem tul nagyok az igényei akkor fog kapni barátnőt. Sztem még csak ne is beszélgess vele erről , ha lany lenne még megértem de én a fiammal nem fogok a női ügyeiről beszélni addig amíg ő nem hozzá fel a témát. Meg amúgy is a fiúk később érnek,a legtöbbjük egyejszakas kalandba veszte el, a másik csak azért jon ossze vkivel hogy végre elveszithesse. Kevés fiunak van 17 évesen normális kapcsolata , és ezzel nincs is semmi gond.
2016. máj. 24. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam az ő korában, szerintem nem tudsz segíteni neki, sőt inkább árthatsz, ha ezzel piszkálod. Inkább abba az irányba próbálj rá finoman hatni, hogy járjon el többet otthonról, sportoljon, legyen minél többet társaságban... Ha többet mozdul ki, akkor előbb-utóbb felbukkannak majd az életében a lányok is.
2016. máj. 24. 22:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Én csak egyetlen 1x kérdeztem meg hogy szeretne-e barátnőt...

Ott beszélgettünk pár percet,de nem szeretné erőltetni ezt.

Nem szólok bele az ügyeibe...felreertettetek.

Nagyon sokat sportol...Napi szinten országúti biciklizik,de azt egyedül és sajnos mâshová nem szokott menni.

Egyebkent igaz hogy ha segitenek akkor rosszabb lenne,de arra gondoltam hátha tudnék.... De ezek szerint nem.

2016. máj. 24. 22:28
 6/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, viszont 10 évvel idősebb vagyok a fiadtól.Az egész fiatalságom így telt el de mára már nem érdekel, konzerválódott bennem a keserűség.Nem tudom viszont eldönteni, hogy anyám és köztem azért húzódik-e egy fal mert averzióm vannak a női nem iránt mert soha egy pozitív élményem nem volt velük és a saját anyámtól is idegenkedem emiatt, vagy az anyámmal volt már eleve születésemtől fogva tökéletlen a kapcsolatom és emiatt semmisülnék meg attól ha egy nőneműnek nem tudnék megfelelni és elutasítana.Nem elképzelhetetlen, hogy a fiadnak igazából veled van valami lerendezetlen ügye.Ez csak találgatás de érdemes utánajárni.Amíg nem késő.Amíg ki nem kezdi a srác egészségét a szenvedés.Már ha ez őt zavarja.
2016. máj. 24. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:

17 évesen még nem mindenkit érdekel a párkapcsolat.

Vannak,akiknek még az egyetemen sincs senkijük.

Itt nem a kor számít,hanem az,hogy szeret egyedül lenni,magánykedvelő.Nem mindenki szereti,ha folyton együtt kell lenni mással.

Ha később is ilyen lesz,nem változik,akkor olyan partnert kell választani,már persze ha lesz rá igénye,aki hasonló,mint ő.

Vannak távkapcsolatok,hétvégi kapcsolatok is.

Ebben a korban neki nehéz ezt elfogadni,mert ezzel kisebbségben van.

Apám 27 évesen házasodott meg 30 évvel ezelőtt,elmondasa szerint sosem akart megnősülni,mert mindig szabad akart lenni.Elrontotta az életét...

Sokszor még egyedül is jobb,mintha olyasmit kényszerítenél magadra,amire te nem vágysz..

2016. máj. 25. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy kell elképzelni azt, hogy látszik rajta, hogy szeretne?
2016. máj. 25. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!