Szálljak szembe anyával és mondjam el az abortuszt? Vagy tényleg jobb, ha nem tudja?
18 éves vagyok és terhes. Nem tartom meg a babát, a beavatkozás nem is itt lesz, anya elintéz mindent, azt mondta, hogy jobb, ha senki nem tud erről, mindenkinek azt mondjuk, hogy elutazom a szóbeli érettségi előtt két hétre pihenni. Viszont azt sem akarja, hogy megmondjam a baba apukájának... Először én is úgy gondoltam, ez a helyes döntés, de már nem vagyok ebben biztos.
Hiszen jó lenne erről valakivel beszélni, mert anya az úgy viselkedik, mintha semmi gond nem lenne, mintha ezt el is felejteném pár napon belül.
minél kisebb a dráma annál gyorsabban túl leszel rajta ebben szerintem anyádnak van igaza
mit vársz az apától?
magadnak fogalmazd meg
A fő kérdés, hogy a "baba apukája" komoly párkapcsolat-e, vagy nem?
Nyilván ilyen fiatal párok ritkán maradnak együtt, de megesik - többek között én is ebben a korban jöttem össze a férjemmel, és ez már egy 9 éves kapcsolat, 4 éves házassággal :)
A jövőben előfordulhat, hogy egy-egy beavatkozás, vagy neadj' Isten szövődmény miatt rákérdeznek ilyesmire is. Nem lenne szerencsés, ha akkor értesülne a dologról.
Jobb,ha nem tudja más szerintem.
De miért lett kisbaba? Nem védekeztetek? Akkor nem mondanám el, mert "nem érdemli meg". Bár mondjuk annál is inkább el kénee, hogy megtudja milyen felelőtlen volt.
Ha meg védekeztetek és annak ellenére történt elmondanám, ha fontos lenne a személy,a kapcsolat. De inkább nem "cirkuszolnék", végülis már mindegy, hogy tudja-e.
De mindig az a választás a legjobb,ha anyukádra hallgatsz!
Nyugodtan beszélj a baba apjával, akkor is, ha nem akarsz semmi különösebbet, csak lelki támogatásra van szükséged.
Édesanyád úgy viselkedik, ahogy, de nem neki kell ezen végigmenni, hanem NEKED. Biztos akarod te ezt? Csak a "baba", meg amiatt kérdezem, hogy azt írod, nem fogod hamar elfelejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!