Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálhatnék? (Magyarázat...

Mit csinálhatnék? (Magyarázat lent. )

Figyelt kérdés

Elég hosszú lesz,tehát köszönöm szépen azoknak akik elolvassák.

Tehát 19 éves vagyok anyuval és a hugommal élek. A hugom kollégista tehát csak hétvégenként van itthon.

Sajnos még nem találtam munkát,de minden napom azzal telik,hogy keresek és telefonálok önéletrajzot küldök el,mert szeretnék minnél hamarabb munkába állni.

A gond ott kezdődik,hogy anyukámmal nem túl jó na kapcsolatunk. Ez abban mutatkozik meg,hogy minden házimunka rám hárul mivel nem dolgozok és itthon vagyok egész nap. Én szívesen megcsinálom szeretek takarítani,főzni,mosni.Mindent megcsinálok kérés nélkül.Neki tulajdonképpen semmi dolga nem lenne,de mégis mindig talál valamit amit még ki kell takarítani(hozzá tenném,hogy én azt már megcsináltam előtte,de szerinte nem jol).Tehát ha egész nap takarítok akkor is azt kapom,hogy kupi van és,hogy nem csináltam semmit..majd mikor elmondom neki,hogy mennyit takarítottam egész nap a fejemhez vágja,hogy ez teljesen alap...és képtelen megérteni,hogy nekem nem azzal van a problémám,hogy megkell csinálni,hanem azzal,hogy konkrétan semmibe veszi.

Ez mégcsak az első számú probléma.Van egy baratom szeretjük egymást nagyon,anyukám egfolytába beleköt a kapcsoltunkba es olyanokat mondd,hogy engem nem is szeret a baratom,és,hogy kihasznál(hozzá tenném,hogy egyáltalán nem igy van és semmiben sem mutatkozik ez meg),de ő mégis ezt mondja.Ami még feltünt,hogyha velem vitázik utána mondjuk bent ülök a szobámba és hallom,hogy rá két percre valakivel pedig tökre aranyosan nevetgélve beszélget telefonon..(mintha az neki nagy öröm lenne,hogy vitatkozott velem egy sort.)

Van egy másik probléma is,hogy állandóan gyanusítgat olyannal ami egyáltalán nincsen ugy..és ezt örömmel hireszteli mindenkinek.Turkál a pénztárcámba a táskámba..megnézi a blokkjaimat...

Lehet,hogy ez igy nagyon össze-vissza lett,tele helyesírási hibákkal,kérlek titeket,hogy nézzétek el nekem!

Van valaki hasonló helyzetben? Mit tehetnék? Segitsetek légyszives.

Köszönöm!

2016. máj. 22. 16:24
 1/5 69Ádám69 válasza:
0%

Kineziologus

Vidd el anyukad es talan a hugodat is

2016. máj. 22. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarok rosszat mondani édesanyádra, de fix, hogy orvosi eset. Húgoddal hogy viselkedik, mikor otthon van?
2016. máj. 22. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát mikor,hogy...igazából elég stresszes munkahelye van és,ha pénteken könnyebb napja volt akkor viszonylag kedves vele szemben meghallgatja..ha rosszabb napja volt, akkor pedig bunkó kiabál..és megint előhozza azt,hogy ha már ő is haza ért akkor igazán segíthetne valamit takarítani..(mindezt akkor mikor 1óraája haza ért.)
2016. máj. 22. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Úgy vélem, az, hogy egyfolytában dolgoztatna téged/titeket leginkább abból adódik, hogy mivel az ő munkahelyén hajtás van így ti is részesüljetek az ő szenvedésében és dolgozzatok. Ha neki se jó, nektek se legyen. Ez elég szemét dolog tőle.

A barátoddal kapcsolatos viselkedése édesapáddal való kapcsolatára is visszavezethető. Ő milyen szerepet tölt be az életetekben? Ha elváltak talán az ő saját rossz tapasztalatai miatt mond ilyeneket. Illetve ez esetben is elmondható róla, hogy savanyú a szőlő.

A a pénztárcára stb. nem igazán tudok mit mondani, szerintem nem egészen normális dolog, de talán arra vissza lehet vezetni, hogy mivel egyetlen keresőként szerepel a családban ellenőrzi, hogy mennyit és mire költesz.

Szerintem a legjobb lenne, ha leülnél vele beszélgetni.

2016. máj. 22. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem csak rajtad/rajtatok vezeti le a feszültséget...

beszélgetned kellene vele erről egy jobb pillanatában...

23F

2016. máj. 23. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!