Ti megengednetek a gyereketeknek ezt?
Eskuvore vagyok hivatalosak. 3 utcaval arreb van a kultur, ahol lesz tartva. Szuleim gyalog akarnak menni, mondtam ok, menjetek, en autoval megyek(ami tulajdonkeppen csaladi auto), mondtam nekik, hogy az en cipomnek magas a sarka nem tudok benne trappolni,mint ok, es ma jott meg a bajom, borzasztoan szarul vagyok, de nem akarjak engedni, merthogy nincs ertelme. Miert nem lehet ennyit megerteni?
23L
Igenis le lehet mondani, max később mész, de én szólnék előre. Vegyél be gyógyszert, gondolom a "bajodra" az is rátesz, hogy görcsölsz a szóban forgó dolog miatt.
Egyébként meg, ha semmiképpen nem hagyják, akkor felveszel egy sportcipőt és mielőtt odaértek átveszed az utcán. Lehet csak akkor így értik meg, azaz sehogy.
Amúgy felőlem úgy megy, ahogy akar, de nyilván az lehet inkább ott a baj, hogy meg fogják tőlük kérdezni, hogyhogy kocsival érkeztek és nem akarnak miattad magyarázkodni...
Ne menj magassarkúban. Ha ennyire rossz három utcányit sétálni benne, akkor a helyszínen is rossz lesz, ott sem csak ülni fogsz. Vagy vidd magaddal a magassarkút és ott cseréld át. Vegyél be fájdalomcsillapítót.
Vezetni sem épp a legbiztonságosabb 12 cm-es magassarkúban.
Teljesen igaza van a szüleidnek!
A problémád számomra csak pi@a hiszti.
Indulj el időben, vegyél fel kényelmes cipőt arra a hatalmas távolságra, vidd el a magassarkút. Vegyél be egy görcsoldót, aztán viselkedj felnőtt módjára.
Jónszórakozást!
Ha nem akarnek menni, akkor irtam volna. Honapok ota ezt a lagzit varom. Szoval abszolut nem kifogas. Es pont ez a legnagyobb baj, ha nem szeretnek menni, nem mennek es kesz.
3 tablettat szedtem be, semmi.
A kutyat se erdekli, hogy ki megy kocsival meg ki nem. Eddig szinte mindig kocsival mentunk, csak most nem, mert 9en nem ferunk be egy 5 szemelyes autoba.
Mindegy, nem erdekel, mert ugyis azzal megyek, ha nem tetszik nekik, nem megyek. Kesz
ha ennyit nem tudsz sétálni, akkor maradj otthon.
máskulonben, megsugom ezt hogy szokas....az ember akkor veszi fel a 12-cm es sarku cipot, amikor odaér..addig pedig egy kényelmes cipoben "trappol". lehetne ennyi eszed már.
7-es
Számodra igen, de a kérdéskiíró számára alighanem nem. Senki sem tud jól szórakozni, ha sz@rul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!