Mikor kezd feltűnő lenni otthon, ha a lánygyereknek sosincsen barátja?
Engem sajnos 14-15 évesen már napi szinten csesztettek ezzel. Érdekes módon, az nem tűnt fel hogy alapból barátaim sincsenek, sőt, annak még örültek is, mondván "elvan magának, legalább nem járnak ide idegen gyerekek".
Szülőfüggő szerintem. Meg rokonfüggő. Ugyanis tapasztalataim szerint a pletykás rokonok hamarabb kezdik el kérdezgetni, hogy na és a fiúk, na és ki tetszik?
Nálam is ők voltak az elsők, akik felháborodtak, hogy nekem 8-adikos létemre senki nem tetszik az osztályból. Én meg nem értettem, hogy miért is kéne bárkinek tetszenie.
Leszbikusságot nem fogtak rám, a szüleim korosztályának ez szerintem akkora tabu, hogy eszükbe sem jutott. A gimis kolimban viszont már visszahallottam, aminek az volt az egyszerű oka, hogy sosem láttak a folyosón smárolni egyetlen hímneművel sem. (megjegyzem, lánnyal sem, szóval nem tudom, honnan jött nekik hogy akkor csak leszbikus lehetek - egyébként nem vagyok az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!