Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Titeket zavarna ha a...

Szülők! Titeket zavarna ha a fiatok és a barátnője ezt csinálná?

Figyelt kérdés
a fiunknak most lett egy barátnője, fél éve vannak együtt, a gond az hogy a lány heti 4x van nálunk de úgy hogy átjön, szexelnek ( néha elég hangosan) aztán elmegy a lány... nem alszik itt, nem marad sokáig, nem igazán beszél velünk..
2016. máj. 18. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Igen, zavarna. Szülőként is odafigyelek, hogy a gyerekem (+ ha itt alszik, akkor a párja) ne az én nyögdécselésemet hallgassa. Ugyanezt elvárnám a fiaméktól is. Szerencsére még nem kellett végighallgatnom a kislányt akció közben, de ha kellene, biztos szóvá tenném. Nem hiszem el, hogy magától nem jut eszébe... sztem alap, hogy tekintettel vagyunk a másikra - ha meg "vendég" vagyok, akkor különösen.

Amúgy meg ez a "nem alszik itt, nem marad sokáig, nem igazán beszél velünk" elég furcsa, szerintem a lány nem barátnője a fiadnak, max. dugja... most divat a kamaszoknál ez a "barátság extrákkal", gyanús, hogy a fiad is csak egy ilyenben van benne.

2016. máj. 18. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
31%

"6-os: Lehet, hogy az a "nő" éppenséggel csak erre jó, semmi mást nem lehet vele kezdeni."

Engem mondjuk zavarna, ha a fiam is csak erre lenne jó, mert nem így nevelném.

2016. máj. 18. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!