Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te szülőként beleegyeznél az...

Te szülőként beleegyeznél az eutanáziába, ha a gyermeked ilyen borzalmas fájdalmakat élne át, és látszólag nincs remény a gyógyulásra?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem kínzás a lányt életben tartani csak azért, mert az anyának ez így jó. Megmozdulni sem tud, mellette elviselhetetlen fájdalmai vannak. Én sem akarnék így élni azért, mert a szüleim nem tudnak elengedni.

Nem úgy tűnik, hogy meggyógyulna szegény lány. :(

2016. máj. 17. 00:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy Blikkes cikk alapján óvakodnék a véleményalkotástól. Az ilyen bulvárcikkek, amelyek angol nyelvű bulvárcikkek fordításai, felületesen és leegyszerűsítve mutatják be a témát, bizonyos dolgokat eltúloznak, más információkat meg elhallgatnak.
2016. máj. 17. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:
14%
A cikk alapján a lány nem a reménytelenség, hanem a fájdalom elől szeretne menekülni. Ha nem lennének ekkora fájdalmai, akkor valószínűleg nem akarná eldobni az életét, hanem küzdene tovább, míg megtalálják az okokat. Szóval ha az elviselhetetlen fájdalmat sikerülne csillapítani, akkor már egyáltalán nem biztos, hogy meg akarna halni. Márpedig ha van esély a fájdalomcsillapításra, akkor van esély az életre is! Szegény már valószínűleg gondolkodni sem tud az őrületes fájdalomtól, csak arra tud gondolni, hogy vége legyen. Talán tényleg az anyának kell gondolkodnia helyette, és ha van esély, akkor megadni.
2016. máj. 17. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Mi is sokszor nézünk anyámmal amikor a tévében mutogatják a gyerekeket akik csak nyáladzani tudnak meg néznek ki a fejükből, hogy szegényeket minek hozták el a kórházból, jobb lett volna szegényeknek ha megölik őket.
2016. máj. 17. 19:36
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

Az eutanázia nem véletlen nincs megengedve sok országban, mégpedig azért, mert vissza lehet élni vele.

Szülőként pedig nagyon nehéz meghozni egy ilyen döntést. Mindig ott lenne a bizonytalanság, hogy hátha 2 hét múlva megtalálják a gyógymódot, csodás gyógyulás kóvetkezik be stb.

A millió dolláros baby címú filmben bár teljesen indokoltnak tünt az eutanázia, mégis végig reménykedtem benne, hogy meggyógyul a nő.

És szülőként 100x nehezebb meghozni egy ilyen dóntést.

2016. máj. 18. 06:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Termeszetesen. mint ahogy abba is beleegyeztem amikor a ferjem kerte hogy ha baleset erne es csak gepekkel tartanak eletben akkor kapcsoltassam le a gepet. Megtennem mert szeretem .
2016. máj. 19. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a cicámat temettem el mondhat i, őt sem lehetett megmenteni, epilepsziás volt, rettenetes rohamokkal:((( egy darabot vitt magával a szívemből, de az se lett volna megoldás H hagyom szenvedni.
2018. dec. 30. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!