Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lezbikus lány vagyok, a...

Lezbikus lány vagyok, a szüleim nem tudják. Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és 2 hete kezdtem érdeklődni a lányok iránt. A szüleim és a barátaim nem tudják.. Mit tegyek?

2016. máj. 16. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem biztos, ebben a korban.Én inkább "útkeresésnek" mondanám.
2016. máj. 17. 03:22
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
16 évesen konkrétan szerelmes voltam az egyik lány osztálytársamba! Úgyképzeltem el hogy majd ha felnött leszek nekem nő lesz az eletem párja. Csak a csajok indítottak be. Aztán most itt vagyok 29 evesen 3. Babánkat várjuk a FÉRJEMMEL. Persze most is beindítanak a nők, de a férjem az igazi! Nem biztos hogy leszbikus vagy, csak tetszenek a lányok is, tök normális szexuális kíváncsiságról van szo szerintem!
2016. máj. 17. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Fiatal lányoknál előfordulhat ilyen.

Szerintem várjál még vele, mert ez változhat.

2016. máj. 17. 09:00
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

szerintem ne mondj egyenlőre semmit, ne borítsd ki őket feleslegesen.

még az is lehet, hogy kinövöd ezt a hülyeséget, és normális leszel.

2016. máj. 17. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy 2 hete kezdtél el érdeklődni a lányok iránt. Majd, ha biztos leszel benne mond ezt. Én 13 évesen is tudtam, 15 évesen is tudtam, 18 évesen is tudtam. Biztosra. Máig nem lennék képes megmondani, pontosan mikor is jöttem rá, jó régen.

A másik: Miért kéne a szüleidnek tudnia? A TE magánéleted. Én sem avattam be őket, és nem is tervezem, pedig már van egy komoly kapcsolatom 2 éve.

2016. máj. 20. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:

"Miért kéne a szüleidnek tudnia?"

Mert megérdemlik.

De inkább majd csak akkor, ha már tényleg biztos.

2016. máj. 20. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!