Lezbikus/bi lányok! Mi a véleményetek a sminkről?
En akivel egyutt voltam az szepen kivolt sminkelve,nem is latszott,hogy leszbi..
Szerintem jo ha hasznalnak valamj festeket!
"Nem is látszott, hogy leszbi" mintha ez valami bőrelváltozás lenne. :D
Én nem szoktam sminkelni magam, de igazából csak azért, mert nem tudom hogyan kéne használni őket. Másokon nem érdekel hogy van-e, vagy hogy mennyi, mindenki úgy boldog ahogy.
18l
Hat nem borelvaltozas,hanem az oltozkodes,frizura,nem sminkel,es hasonlokrol meglehet allapitani,de van olyan is aki noies no!
Kedves utcso...
Utolsó, ott a pont.
Én sminkelem magam szolídan, más lányokon is szeretem a sminket, mert szép, pl a szempillaspirál nagyot dob a külsőn :)
Köszi a válaszokat. :)
Én is úgy vagyok vele, hogy smink nélkül is és sminkkel is szép valaki. :) Bár én szeretek sminkelni, így nekem tetszik, ha egy másik lány is csinálja, de ha nem, az se baj (csak azért lányos legyen). :)
"nem sminkel,es hasonlokrol meglehet allapitani,de van olyan is aki noies no!"
Szóval akkor mégsem lehet erről megállapítani. Ugye, gyökérke?
A nőies megjelenés híve vagyok,úgyis öltözködöm és ezért sminkelem is magam, bár hétköznapi sminkem nagyon szolid, gyakorlatilag láthatatlan.:)(alapozó+korrektor+szempillaspirál+szemöldökceruza+színezett ajakápoló) Komplex sminket csak buliba vagy alkalomra készítek.A körmöm viszont mindig szépen kilakkozom, és nagyon szeretek a hajammal is bíbelődni, főleg hullámosítani és göndöríteni:)A nőies nőkhöz vonzódom, ezért szeretem, ha vki szépen sminkel, de a szolid, természetes stílus tetszik máson is, az erős smink kimondottan taszít, és általában, minden ami művi, számomra ellenszenves.
27/nő/leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!