Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lezbikus/bi lányok! Mi a...

Lezbikus/bi lányok! Mi a véleményetek a sminkről?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 7. 02:15
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

En akivel egyutt voltam az szepen kivolt sminkelve,nem is latszott,hogy leszbi..

Szerintem jo ha hasznalnak valamj festeket!

2015. ápr. 7. 04:58
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

"Nem is látszott, hogy leszbi" mintha ez valami bőrelváltozás lenne. :D

Én nem szoktam sminkelni magam, de igazából csak azért, mert nem tudom hogyan kéne használni őket. Másokon nem érdekel hogy van-e, vagy hogy mennyi, mindenki úgy boldog ahogy.

18l

2015. ápr. 7. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Hat nem borelvaltozas,hanem az oltozkodes,frizura,nem sminkel,es hasonlokrol meglehet allapitani,de van olyan is aki noies no!

Kedves utcso...

2015. ápr. 7. 11:33
 4/10 anonim válasza:
Szia! Én szoktam sminkelni, és nőiesen is öltözök. Persze nem viszem túlzásba.
2015. ápr. 7. 11:43
 5/10 anonim válasza:
Minimálisan sminkelek minden nap. A páromon pedig nem igazán számít, hovy sminkel e, ez tőle függ, hogy hogyan érzi jól magát. Persze azért egy lány aki sminkkel kiemeli az arca előnyös részeit az nagyon csinos tud lenni.
2015. ápr. 7. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, ott a pont.

Én sminkelem magam szolídan, más lányokon is szeretem a sminket, mert szép, pl a szempillaspirál nagyot dob a külsőn :)

2015. ápr. 7. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Én is úgy vagyok vele, hogy smink nélkül is és sminkkel is szép valaki. :) Bár én szeretek sminkelni, így nekem tetszik, ha egy másik lány is csinálja, de ha nem, az se baj (csak azért lányos legyen). :)

2015. ápr. 7. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

"nem sminkel,es hasonlokrol meglehet allapitani,de van olyan is aki noies no!"

Szóval akkor mégsem lehet erről megállapítani. Ugye, gyökérke?

2015. ápr. 8. 03:19
 9/10 anonim válasza:

A nőies megjelenés híve vagyok,úgyis öltözködöm és ezért sminkelem is magam, bár hétköznapi sminkem nagyon szolid, gyakorlatilag láthatatlan.:)(alapozó+korrektor+szempillaspirál+szemöldökceruza+színezett ajakápoló) Komplex sminket csak buliba vagy alkalomra készítek.A körmöm viszont mindig szépen kilakkozom, és nagyon szeretek a hajammal is bíbelődni, főleg hullámosítani és göndöríteni:)A nőies nőkhöz vonzódom, ezért szeretem, ha vki szépen sminkel, de a szolid, természetes stílus tetszik máson is, az erős smink kimondottan taszít, és általában, minden ami művi, számomra ellenszenves.

27/nő/leszbikus

2015. ápr. 8. 08:28
 10/10 anonim válasza:
25 éves leszbikus nő vagyok, teljesen nőies, és mindig sminkelem magam, külsőre rólam nem lehetne megmondani. A párom rövid hajú, fiúsabban öltözködik, viszont az arca abszolút nőies és több sminket használ mint én, gyönyörű, nőies nő. Semmi rosszat nem látok a sminkben :) Viszont azt hallottam másoktól hogy a leszbikus nők általában nem sminkelnek. Nekem minden eddigi partnerem sminkelte magát, nőiesek voltak...hiszen a nőket szeretem ;)
2015. dec. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!