Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok egy 19 éves fiúval randizgatna?

Figyelt kérdés

2016. máj. 15. 16:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én nem problémáznék, mert mivel a srác is tanul még, így hasonló életszakaszban vannak. S a srác "talán" érettebb és ez jót tesz a kamaszlánynak.

Bár az én lányom biztos el se mondaná ha összejönne valakivel. Az más kérdés, hogy már nem itthon lakik.

Szóval bizonyára tényleg jó lehet a kapcsolatotok

2016. máj. 15. 21:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki!

Majd ha egy veled egykorú fiúval jön össze, akkor tedd föl a kérdést a GYK-n!

2016. máj. 15. 21:35
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

ha rendes,fehér,kerszetény akkor semmit.

vagyis annyit,hogy hozza haza,hogy lecsekkoljam.

2016. máj. 16. 19:21
 14/24 anonim ***** válasza:
hazahozatal szerintem 3 hónapos kapcsolat után lehetséges, mert addig még bármi történhet. Vagyis a lányom mindig így tesz. arról nem is beszélve h 1 hónap után eléggé rémisztő lehet a srác számára h hazavisznek a "sárkány anyámhoz", tuti ezért hagyná ott.
2016. máj. 16. 21:02
 15/24 anonim válasza:
3 év? Ezt most komolyan kérded? Nincs ezzel semmi probléma.
2016. máj. 20. 00:08
 16/24 anonim válasza:
100%
A párom 15 volt mikor megismertem, én 19. 15 éve vagyunk együtt van egy 7 és egy 9 éves fiunk. 4 éve vettem el feleségül. Ha mutat érdeklődést irántatok akkor komoly, ha kerüli a találkozást veletek, akkor nem.
2016. máj. 20. 07:11
 17/24 anonim válasza:
Teljesen normális. Én azért szeretném személyesen is megismerni a fiút, és elvinném a lányomat nőgyógyászhoz, mert ebben az életkorban már nem állnak meg a kézen fogásnál.
2016. máj. 20. 15:26
 18/24 Helyes válasz ***** válasza:
7%
Szerintem a 16 éves lány még gyerek.(Én tudok 18 -ig számolni) :).Ő még gyerek.Agyban mindenképp.Jobban tenné ha még a karrierje építésén fáradozna.A szülőnek igenis feladata odafigyelni a lányára,amennyire teheti,hogy kivel barátkozik,és én este semmiképpen se engedném el sehova.Tudva hogy milyen erkölcsi színvonaltalanság uralkodik kis hazánkban,(és persze világszerte).Feltéve hogy számít a szülőnek,hogy a sok szeretet és féltéssel,anyagi áldozatokkal felnevelt lányát egy "hormonjaival nem bíró" fiatal ficsúrnak odadobja.Egy 19 éves fiú ne gyereklányokkal kezdjen.Annak értelmét nem látom.Szerintem fontos megtalálni a párválasztásnál a kellő érettség elérésének pillanatát.Addig csak legyenek jó ismerősök.Aztán majd meglátjuk....
2016. máj. 22. 21:29
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Az én lányom 20 évesen összejött egy 28 évessel. Köpnyi nem tudtam. A mai napig ellenzem, ennek 1 éve
2016. máj. 22. 22:25
 20/24 anonim válasza:
77%

Én nem bánom.

Nem a pár év korkülönbség a baj.

Viszont a fiú jellemének, beállítottságának alaposan utána járnék.

2016. máj. 23. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!