Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy ki legyen festve a szobám?
10 éve nem volt kifestve a szobám, a falak találkozásánál szó szerint fekete a fal. A posztereket leszedtem róla, mert már nem volt kedvem nézegetni őket, ott ahol a ragasztó volt lejött a fal, most fehér csíkok virítanak rajta.
A festés ingyen lenne, mert apám legjobb barátja festő, soha nem kért még pénzt a festésért, csak a festéket kellene kifizetni, de azt is apám barátja venné meg, így jelentős kedvezménnyel jutnánk hozzá. Hozzáteszem, hogy amúgy se vagyunk szegények.
Apám hallani sem akar a festésről, mert ilyet szól, hogy anyám mérges lenne a kupiért, meg a macskák miatt 3 nap múlva ugyanolyan retkes lenne a fal. Nem tudtam, hogy a macskák a plafonon járnak... Igazágból arról van szó, hogy lusta kipakolni meg visszapakolni, mindig azt mondogatja, hogy jövőre.
Senkit nem merek már idehozni, lassan nem tudok mit kitalálni a barátnőimnek, hogy miért nem jöhetnek át. Kifizetném a festéket is, de egyszerűen mindig csak az a válasz, hogy majd és majd.
Na, látod ez a baj.
És a Te szobádban dohányzik?
Apukád furcsa egy szerzet az biztos. Nem is értem miért védi itt minden második hsz. azt az érthetetlen jelenséget, hogy egy nyomorult festést nem engedélyez. Mert mi van abban? Mintha újra akarnád bútorozni a házat kábé. Minden évben kifesthetném ha akarnám a szobámat, meg sem fordulna a fejemben, hogy tilos :o.
A szekrényeket meg jóhogy segítséggel kell mozgatni, aki még ebbe is képes belekötni az egy nyomi troll, az ilyenenek ne is reagálj.
Nem lehet valami tanárlátogatásszerű eseményre hivatkozni esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!