Mitévő legyek ezzel a helyzettel?
Csináltam egy hatalmas hülyeséget es tanacstalan vagyok. Nem szoktam sokat bulizni, sőt! Alig
Es volt egy buli hetvegen egyik ismerosunknek egy szorakozohelyen, es szuleim is ott voltak
Es nem szoktam inni, nem is birom a piat es itt ittam azthittem lehet..
Es nagyon kiutott a pia, egy fiu meg el akart rangatni magahoz majdnem sikerult is neki de "szerencsere" rosszul lettem nem voltam magamnal es hazakuldott szuleimnek meg elfelejtettem szolni csak amikor hazaertem, es mindenhol kerestek mar nagyon aggodtak nem tudtak merre jarok, es nagyon kiakadtak jogosn is megertem oket! Napok ota nem tudok enni nem tudok emberek koze menni annyira bant az egesz... Anyukam mar megbekelt velem de apukam egyszeruen sehova se akar elengedni meg h majd nyaron mindennap ulhetek itthon eltilt mindentol.. Mitevo legyek???
Egy nő ne szlapáljon.Egyből máshogy figyelnek rád ha be ülsz egy barátnőddel meginni egy koktált mint ha lerészegedve csúsznál másznál ami egyébként cseppet sem vonzó.gusztustalan.De ezen mindenki áttesik az apukád pedig azért félt mert ahogy említetted nagy partyarc volt.Es ferfi.Szoval magából indul ki.Azert felt mert tudja hogy a fiatal srácok miket kimuvelhetnek.igerd meg neki hogy tobbet nem fordul elő hogy nagyi nem volt illő egy lányhoz,szltb..
N/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!