Mitévő legyek ezzel a helyzettel?
Csináltam egy hatalmas hülyeséget es tanacstalan vagyok. Nem szoktam sokat bulizni, sőt! Alig
Es volt egy buli hetvegen egyik ismerosunknek egy szorakozohelyen, es szuleim is ott voltak
Es nem szoktam inni, nem is birom a piat es itt ittam azthittem lehet..
Es nagyon kiutott a pia, egy fiu meg el akart rangatni magahoz majdnem sikerult is neki de "szerencsere" rosszul lettem nem voltam magamnal es hazakuldott szuleimnek meg elfelejtettem szolni csak amikor hazaertem, es mindenhol kerestek mar nagyon aggodtak nem tudtak merre jarok, es nagyon kiakadtak jogosn is megertem oket! Napok ota nem tudok enni nem tudok emberek koze menni annyira bant az egesz... Anyukam mar megbekelt velem de apukam egyszeruen sehova se akar elengedni meg h majd nyaron mindennap ulhetek itthon eltilt mindentol.. Mitevo legyek???
Beszélgess el apukáddal, hogy oké, egyszer hibáztál, őszintén sajnálod és tanultál belőle, de visszacsinálni nem tudod, hiába dühöng ezen, csak fölöslegesen idegel ki mindenkit. Ez van, el kell engeni ezt mostmár.
Örökké amúgy sem tilthat el mindentől.
Személy szerint én egy jó 1 hét alatt megunnám ezt a szülői hisztit, aranyos, mikor úgy tesznek, mintha ők semmi hülyeséget nem csináltak volna fiatalkorukban... Fölösleges ennyit drámázni rajta neked is, megbántad és kész, lapozzatok végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!