6honapos terhesen elhagyott a parom mit tegyek hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Elmondasa szerint tamogat a picivel kapcsolatban amit kertem papirra vezesse le majd szules utan a gyerektartassal kapcsolatba is segit, de nem akar tobbet velunk lenni...2016. máj. 9. 16:21
21/23 anonim válasza:
19, nagyon komoly kapcsolat lehetett, ha eszedbe se jutott, hogy összeházasodj vele ;) kvázi raboltad az idejét. Nagy felelőtlen.
22/23 anonim válasza:
"semmi nyomos indok se viselkedes nem jut eszembe!kivalto ok sem volt egyik pillanatrol a masikra tortent minden"
Esetleg az a mondatod váltotta ki nála, hogy "szívem a múltkor elfelejtettem bevenni a gyógyszert". Ugye nem baj??
23/23 anonim válasza:
Hogyan tovább.A lényeg ne ess magad alá.Neked most az a legfontosabb dolgod magaddal törödj egészséges legyen a babád.Feleslegesen ne zaklasd magad,várd ki a végét.Még sok sok minden történhet.Meggondolhatja magát,lehet meglátja a babát és totál elvarázsolodik,mert ilyen is van.Ne hagyd el magad,még akkor sem ha esetleg soha nem tér vissza.Abban az esetben miután helyre rázódtál találsz még pasit.Most egy miatt ne nyavajogj ha cserbe hagyott,akkor jobb is ha elment.De az utcsó esély még mindig az ha megszülsz.Úgy is látni fogod mit váltott ki belőle a gyereke. Nem vagyok romantikus alkat,mielött nekem esnek:))A rokonom sem akart apa lenni,1évesen meglátta a lányát,és már be se mentek a biróságra rendezni soraikat.Azóta unokáik vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!